Ο Φάνης Σπανός για την εκλογή νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου στην ΕΝΠΕ
Νέος Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ο Γιώργος Χατζημάρκος - Α’ Αντιπρόεδρος ο Σταύρος Αρναουτάκης
Με την ανάδειξη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου ως νέου Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη ως Ά Αντιπροέδρου, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Προέδρου ΕΝΠΕ, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος εξελέγη νέος Πρόεδρος, με 21 ψήφους επί 23 ψηφισάντων (δύο ψήφοι ήταν «λευκό»).
Τα γραφεία της ΕΝΠΕ επισκέφθηκε και ο απελθών Πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας, που έχει αναλάβει πλέον καθήκοντα Ευρωπαίου Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού.
Μετά τις αρχαιρεσίες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Γενικός Γραμματέας της ΕΝΠΕ, Φάνης Σπανός, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε συγχαρητήρια στους δύο αυτοδιοικητικούς γράφοντας σχετικά:
"Ομόθυμα και ολόψυχα στηρίζουμε τους νεοεκλεγέντες Πρόεδρο της Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, Γιώργο Χατζημάρκο και α’ Αντιπρόεδρο Σταύρο Αρναουτάκη!
Δύο έμπειροι και ικανότατοι αυτοδιοικητικοί και εξαιρετικοί φίλοι στα ηνία του συλλογικού μας οργάνου με τους οποίους θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία!
Με την ίδια χαρά, ευχηθήκαμε και στον πρώην Πρόεδρο και νέο Ευρωπαίο Επίτροπο Τουρισμού και Μεταφορών Apostolos Tzitzikostas να έχει μια καλή και παραγωγική θητεία προς όφελος της χώρας και φυσικά της Στερεάς Ελλάδας!"
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Ανταρτοπόλεμος Σαμαρά: Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μέχρι να ανακοινώσει το κόμμα -Ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση
Ανταρτοπόλεμο διαρκείας με την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συντηρεί με κάθε τρόπο τις αψιμαχίες για να προβάλει την ατζέντα του και να κερδίσει χρόνο μέχρι την ανακοίνωση του κόμματός του.
Μύλος με Άδωνι, Σαμαρά και Βελόπουλο για την φόρμα του ΕΟΠΥΥ με το «ακαθόριστο φύλο»
Όλα ξεκίνησαν από πλατφόρμα στον ΕΟΠΥΥ στην οποία εμφανίζονταν οι επιλογές «Άρρεν», «Θήλυ», «Άλλο», «Ακαθόριστο» - Ο υπουργός Υγείας έδωσε οδηγία να αλλάξει – Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για μετάλλαξη της ιδεολογίας της ΝΔ