Απαγορεύσεις στην κυκλοφορία για τη διεξαγωγή του Ορεινού Αγώνα «Μονοπάτι Παρνασσού»
Σάββατο και Κυριακή 25 - 26 Απριλίου…
Αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του ορεινού αγώνα δρόμου «ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2026», που θα διεξαχθεί το Σάββατο (25-04-2026) και την Κυριακή (26-04-2026) και στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων, πεζών και ποιμνίων στα τμήματα του οδικού δικτύου που θα περάσουν οι δρομείς, η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας ανακοίνωσε έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα.
Ειδικότερα, απαγορεύεται η στάση - στάθμευση και κυκλοφορία παντός οχήματος, καθώς και την κυκλοφορία πεζών και ποιμνίων:
- Το Σάββατο (25-04-2026) από 17:30΄ ώρα έως την 21:00΄ ώρα, στις οδούς Αθανασίου Ευταξία (σε όλο το μήκος της - από τη συμβολή της με την οδό Εθν. Αντίστασης μέχρι την συμβολή της με την οδό Κρυστάλη) και Εθνικής Αντιστάσεως (από την συμβολή της με την οδό Πλάτωνος μέχρι την συμβολή της με την οδό Σκουρολιάκου).
- Την Κυριακή (26-04-2026) από 08:00΄ ώρα έως την 16:00΄ ώρα, στις οδούς Αθανασίου Ευταξία (σε όλο το μήκος της - από τη συμβολή της με την οδό Εθν. Αντίστασης μέχρι την συμβολή της με την οδό Κρυστάλη) και Εθνικής Αντιστάσεως (από την συμβολή της με την οδό Πλάτωνος μέχρι την συμβολή της με την οδό Σκουρολιάκου).
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Δυναμική παρουσία της Αναγέννησης Λαμίας στους 28ους Ιωνικούς Αγώνες Κολύμβησης στον Βόλο
Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου 2026
Νηρηίδες Φθίας: «Ανεβαίνουμε όλοι μαζί» - Το μεγάλο ευχαριστώ της ομάδας
Κλείνει η σεζόν με την ομάδα να βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης.