Νέα Νίκη στην πετοσφαίριση κοριτσιών για το ΓΕΛ Αμφίκλειας
Στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας
Με επιτυχία συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών του ΓΕΛ Αμφίκλειας.
Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας, τα κορίτσια μας αντιμετώπισαν την ομάδα του ΓΕΛ Καμένων Βούρλων και επικράτησαν με σκορ 2-0 σετ, σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε εξαιρετικό αθλητικό κλίμα.
Ευγενής Άμιλλα και Καθοδήγηση
Ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει:
-
Την ομάδα του ΓΕΛ Καμένων Βούρλων για την παρουσία της και την ευγενή άμιλλα που επέδειξε. Τέτοιες συναντήσεις αναδεικνύουν την αξία του σχολικού αθλητισμού.
-
Τις μαθήτριες του ΓΕΛ Αμφίκλειας για τη νίκη τους και την αξιοπρεπή τους εμφάνιση.
-
Τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την άψογη οργάνωση, την καθοδήγηση των μαθητριών και τη συνοδεία της ομάδας στους αγώνες. Η συμβολή τους στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος είναι καθοριστική.
Συνεχίζουμε με Ήθος
Ευχόμαστε από καρδιάς στα κορίτσια μας να έχουν καλή συνέχεια στην πορεία τους. Η νίκη είναι ένα ευχάριστο αποτέλεσμα, αλλά πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η συμμετοχή, η προσπάθεια και η διατήρηση του ήθους σε κάθε μας εμφάνιση. Συνεχίζουμε με σύνεση και σεβασμό στον αντίπαλο, στηρίζοντας το αθλητικό πνεύμα όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Έστησαν» αγώνα που ήταν προπονητής ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Καταθέτει παράσταση υποστήριξης κατηγορίας
Όπως πληροφορείται το newsit.gr, η εξέλιξη προέρχεται από τις αναφορές που έγιναν στο όνομα του «Δράκου» του ελληνικού μπάσκετ κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ Άρη και Φάρου Λάρισας όταν και τιμωρήθηκε με δύο τεχνικές ποινές
Μικτές ΕΠΣΦ: Νέες προπονήσεις προεπιλογής το Σάββατο στα Γαλανέικα
Οι κλήσεις σε Κ-14 και Κ-16
Ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του ολόκληρο το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο
Σαν να παίζει στην έδρα του θα είναι το “τριφύλλι”, στο ματς με τον Βόλο