Σάκης Αρναούτογλου: Ζέστη για 48 ώρες και μετά κάθετη πτώση θερμοκρασίας
Η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα Παρασκευή, ενώ σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει ριζικά από την Κυριακή, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, μόνο στο βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο θα σημειωθούν σήμερα κάποιες μπόρες, ίσως και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετό ήλιο.
Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε λιακάδα στα νότια και νοτιοανατολικά της Ελλάδας και συννεφιές στην υπόλοιπη χώρα. Το βράδυ, αραιές συννεφιές θα έχουμε από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες και η θερμοκρασία στους 31 στα κεντρικά, στους 28 στο Ιόνιο και στους 27 με 29 στα ανατολικά.
Στην Αττικήαπό το πρωί θα έχουμε λιακάδα και αραιές συννεφιές και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λιακάδα επίσης και αραιές συννεφιές με την θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.
Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία από την Κυριακή
ΤοΣάββατο,οι συννεφιές θα κινούνται από τα δυτικά προς τα ανατολικά, ενώ το βράδυ θα έχουμε μπόρες στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία στους 34 στα κεντρικά και στους 36 στα νότια της Ελλάδας.
ΤηνΚυριακή θα σημειωθούν βροχές στη δυτική Ελλάδα και στα Επτάνησα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα γίνει άσταστος αλλά σε πολύ τοπικό επίπεδο. Νοτιότερα ο καιρός θα είναι καλός. Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς στα κεντρικά.
ΤηΔευτέραβελτιώνεται ο καιρός και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι. Η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς στα κεντρικά.
ΤηνΤρίτη υπάρχει πιθανότητα για άστατο καιρό στο Ιόνιο και στην αν. Μακεδονία. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση, φθάνοντας τους 27 στα κεντρικά ηπειρωτικά.
Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!