Αρκούδα επιτέθηκε σε βοσκό στη Δυτική Φθιώτιδα!
Στο Νοσοκομείο κατέληξε ο 63χρονος που τον εντόπισαν αιμόφυρτο χτυπημένο στο πρόσωπο…
Ασυνήθιστο περιστατικό με επίθεση αρκούδας και τραυματισμό βοσκού, καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/9/23) στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι» της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του Δήμου Μακρακώμης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 63χρονος βοσκός αναζητούσε ένα από τα ζώα του κοντά στη στάνη, ακολουθώντας τα σκυλιά του που γαύγιζαν ασταμάτητα κοντά σε μια πηγή.
Σε εκείνο το σημείο γύρω στις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκε την επίθεση από την αρκούδα που τον τραυμάτισε αρκετά σοβαρά στο πρόσωπο πριν τραπεί σε φυγή πιθανότατα από τα σκυλιά που είχε μαζί του.
Η σύζυγός του κι άλλοι κυνηγοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή (Τετάρτη επιτρέπεται το κυνήγι αγριόχοιρου) φρόντισαν για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.
Το LamiaReport επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Αλεξίου που μας επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του 63χρονου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κυνηγών, το τελευταίο διάστημα είχαν δει μία αρκούδα με το μικρό της να περιφέρεται στις ανατολικές πλαγιές του Βελουχίου.
Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Σπερχειάδας προκειμένου να εξακριβώσει ότι πρόκειται για επίθεση από ζώο και μάλιστα αρκούδα, που μέχρι πρότινος δεν είχε απασχολήσει τις συγκεκριμένες περιοχές.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Δίκη Τεμπών: Η εισαγγελέας ζήτησε άρση απορρήτου για το κινητό του σταθμάρχη, στο μικροσκόπιο κλήσεις και μηνύματα
Το αίτημα προέκυψε μετά την κατάθεση της κόρης του θανόντος μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας Γεώργιου Κουτσούμπα.
Εύβοια: Αναβλήθηκε η εξέταση της καταγγελίας 17χρονης για σεξουαλική παρενόχληση
Για τις 23 Σεπτεμβρίου...
Σκόπελος: Δεν «έπιασε» σε Χώρα και Γλώσσα το «Speedrunner Jet II» λόγω καιρού
Στον Αγνώντα η αποβίβαση...
Το ευχαριστήριο του Προέδρου της Κοινότητας Πελασγίας για τη μάχη με την πυρκαγιά
«Κανένας κάτοικος και κανένα σπίτι δεν κινδύνευσε – Η Πελασγία παρέμεινε ασφαλής», τονίζει ο Πρόεδρος, Γιάννης Κουτραγγέλης ευχαριστώντας Πυροσβεστική, Αυτοδιοίκηση και πολίτες.
Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας: Σε ισχύ τα χειμερινά δρομολόγια - Κλείστε online εισιτήρια
Αναλυτικά οι πίνακες με όλα τα δρομολόγια για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού...