ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:

Λαμία: Ανήλικοι λήστεψαν 18χρονο

Λαμία: Ανήλικοι λήστεψαν 18χρονο

Τον απείλησαν με μαχαίρι να τους δώσει χρήματα και του άρπαξαν το κινητό…

Ληστεία με θύμα ένα 18χρονο παιδί, από δύο ανήλικους που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (20/1) στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ανήλικοι πλησίασαν τον 18χρονο έχοντας μαχαίρι και σιδηρογροθιά απειλώντας τον για να τους δώσει χρήματα.

Όταν το θύμα τους είπε ότι δεν έχει χρήματα τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 18χρονος πήγε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, που σχημάτισε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος των δύο ανηλίκων, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Νέα διορθωτική ανακοίνωση από την Περιφέρεια για την καταλληλότητα των νερών στην παραλία Καμένων Βούρλων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα διορθωτική ανακοίνωση από την Περιφέρεια για την καταλληλότητα των νερών στην παραλία Καμένων Βούρλων
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Έγγραφο βόμβα για την ασφάλεια στα τρένα: Τι αναφέρει για το τμήμα Λειανοκλάδι – Δομοκός, το Οινόη – Τιθορέα και το Τιθορέα – Δομοκός