ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ανατράπηκε από τον καιρό λέμβος με έναν επιβάτη στον Αγιόκαμπο

Ανατράπηκε από τον καιρό λέμβος με έναν επιβάτη στον Αγιόκαμπο

Με ναυαγοσωστικό σκάφος βγήκε στην παραλία…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στη θάλασσα - κυριολεκτικά - βρέθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, επιβάτης ερασιτεχνικής λέμβου που ανετράπη λόγω του έντονου κυματισμού στη θαλάσσια περιοχή του Αγιόκαμπου και σε απόσταση 100μ. από την ακτή.

Με τη συνδρομή ενός Περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (ΠΛΣ) του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και ενός ιδιωτικού ναυαγοσωστικού σκάφους και ενός ναυαγοσώστη της παραλίας, η λέμβος και ο μοναδικός επιβαίνοντας της οδηγήθηκαν με ασφάλεια στην παραλία.

Ο διασωθέντας δήλωσε καλά στην υγεία του και δεν επιθυμούσε περαιτέρω ιατρική βοήθεια. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στη Λάρισα: Στο στόχαστρο και πάλι η «σπείρα με τις χρυσές λίρες»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στη Λάρισα: Στο στόχαστρο και πάλι η «σπείρα με τις χρυσές λίρες»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google