ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δήμος Λαμιέων: Σύσκεψη για θέματα Πολιτικής Προστασίας ενόψει χειμώνα (ΦΩΤΟ)

Δήμος Λαμιέων: Σύσκεψη για θέματα Πολιτικής Προστασίας ενόψει χειμώνα (ΦΩΤΟ)

Την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων, τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Τζουβάρας…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με στόχο την προετοιμασία και τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό ενόψει της χειμερινής περιόδου για την αντιμετώπιση πιθανών φυσικών καταστροφών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη το απόγευμα της Τρίτης 5 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων «Λάμπρος Παπαδήμας».

Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Αχιλλέα Τζουβάρα, με τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Λαμιέων Αθανασίας Ζωβοΐλη, υπηρεσιακών παραγόντων του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των Διοικητών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Φθιώτιδας Λουκά Μούτσελου και Λαμίας Σωτήρη Σβερδίλα.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν μέτρα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, δίνοντας έμφαση στην προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους, ενώ παράλληλα έγινε απολογισμός της φετινής αντιπυρικής περιόδου, ο οποίος κρίθηκε θετικός από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από τους λοιπούς συμμετέχοντες.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Αχιλλέας Τζουβάρας, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, πιθανά, έντονα καιρικά φαινόμενα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη συνεχούς ετοιμότητας και επαγρύπνησης.

Δείτε φωτογραφίες:

Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος