Δραπέτης των φυλακών Δομοκού ο Αλκέτ Ριζάι - Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. μετά το αιματηρό επεισόδιο στην Ανάβυσσο
Δεν επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας στο σωφρονιστικό κατάστημα της Φθιώτιδας έπειτα από 7ήμερη άδεια - Εμπλοκή του βαρυποινίτη στους πυροβολισμούς με δύο τραυματίες σε beach bar…
Επίσημα δραπέτης των φυλακών Δομοκού θεωρείται πλέον από το πρωί της Δευτέρας (14/9/2026) ο Αλκέτ Ριζάι, καθώς δεν επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα της Φθιώτιδας μετά τη λήξη της νόμιμης 7ήμερης άδειας που είχε λάβει.
Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και ειδικών κατασταλτικών δυνάμεων, έχουν εξαπολύσει ευρύτατο ανθρωποκυνηγητό με εφόδους και μπλόκα όχι μόνο στην Αττική αλλά και στη Στερεά Ελλάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Ο διαβόητος βαρυποινίτης όφειλε να περάσει την πύλη των φυλακών Δομοκού στις 08:30’ το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με το iefimerida, πρόκειται για τη 16η άδεια που είχε λάβει από το 2021, έχοντας επιστρέψει κανονικά και τις 15 προηγούμενες φορές.
Αυτή τη φορά όμως τα ίχνη του χάθηκαν, με τις αρχές να ερευνούν τόσο τις διευθύνσεις που είχε δηλώσει κατά τη χορήγηση της άδειας όσο και τις εκπομπές σημάτων κινητής τηλεφωνίας.
Το αιματηρό επεισόδιο στο μπαράκι της Αναβύσσου
Η απόφαση του Ριζάι να μην επιστρέψει στις φυλακές φαίνεται να συνδέεται άμεσα με την εμπλοκή του σε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Κυριακής (13/9) έξω από γνωστό beach bar στην Ανάβυσσο.
Εκεί, ο βαρυποινίτης φαίνεται να έβγαλε όπλο και να συνεπλάκη με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όταν εκείνος του έκανε παρατήρηση για τη μουσική που ο Ριζάι με την παρέα του είχαν βάλει τέρμα στο αυτοκίνητο, έξω από το μαγαζί.
Νωρίτερα ο γνωστός βαρυποινίτης διασκέδαζε στο κατάστημα με παρέα ομοεθνών του. Όταν η επιχείρηση χαμήλωσε τη μουσική λόγω παρέλευσης του επιτρεπόμενου ωραρίου, η παρέα αντέδρασε, μεταβαίνοντας στο όχημά της και βάζοντας μουσική στη διαπασών. Τότε, 41χρονος ιδιοκτήτης πλησίασε ζητώντας να κλείσουν τα ηχεία για να αποφευχθεί έλεγχος της αστυνομίας, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε.
Βγήκαν όπλα και έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργαζόμενοι του καταστήματος (ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός), πιθανότατα από πυρά όπλου που έβγαλε Αφγανός που φέρεται να είχε την προστασία του μαγαζιού.
Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί ο 41χρονος ιδιοκτήτης του beach bar και η 39χρονη σύζυγός του, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ψευδή κατάθεση, υπόθαλψη εγκληματία και ηθική αυτουργία σε παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Αδειούχος από τις Φυλακές Δομοκού, ο Αλκέτ Ριζάι εμπλέκεται σε επεισόδιο με πυροβολισμούς
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συνεχίζονται οι εξορμήσεις εθελοντικής αιμοδοσίας τον Νοέμβριο από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας
Το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων εκτός νοσοκομείου και το ωράριο λειτουργίας της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας…
Η Περιφέρεια «κούρεψε» το οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και κοπής κλαδιών δέντρων στο οδικό δίκτυο ΠΕ Φθιώτιδας.
Δήμος Λοκρών: Έκτακτη γενική διακοπή υδροδότησης σήμερα στη Μαλεσίνα
Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε κεντρικό αγωγό - Χωρίς νερό οικισμός έως τις 12:00 το μεσημέρι
ΕΝΙΑΛ: Στο «κόκκινο» το Νοσοκομείο Λαμίας – Έκκληση σε ιδιώτες ιατρούς για να μην καταρρεύσει η Παθολογική
Συνεχείς ελλείψεις, «εντέλλεστε» και επικίνδυνα μπαλώματα με μετακινήσεις από τη ΜΕΘ καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί ιατροί, απαντώντας στα «κυβερνητικά αφηγήματα».
Πλημμύρισαν αίθουσες στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας: Απογοητευτικές εικόνες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας (ΦΩΤΟ - BINTEO)
Με την επιστροφή τους στο σχολείο μετά την αργία της 28ης μαθητές και εκπαιδευτικοί αντίκρισαν «λίμνες»…