Έκλεισε η οδός Διάκου - υποχώρησε το οδόστρωμα από σπασμένο αγωγό (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
«Κόλλησε» το αστικό λεωφορείο, ενώ τα ΙΧΕ εκτρέπονται από Σκληβανιώτη…
Απρόβλεπτη και σοβαρή βλάβη, λίγο πριν τις 16:30' το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Διάκου, έκοψε κυκλοφοριακά την πόλη στα δύο!
Συγκεκριμένα έσπασε αγωγός νερού στο ύψος του ξενοδοχείου «Σαμαράς», με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να αρχίσει να υποχωρεί από την πλευρά του πεζοδρομίου και προς τα μέσα.
Κάποια αυτοκίνητα πρόλαβαν και πέρασαν, όχι όμως και το αστικό λεωφορείο που ήταν πολύ επικίνδυνο να βουλιάξει στο έδαφος που υποχωρούσε. Τελικά ο οδηγός του ευθυγραμμίζοντας το σημείο όπου δεν υπήρχε τρύπα και αναπτύσσοντας σημαντική ταχύτητα ώστε να μην προλάβει να βουλιάξει το χώμα, πέρασε κι εκείνο. Εννοείται ότι οι επιβάτες είχαν ήδη αποβιβαστεί και το λεωφορείο ήταν άδειο.
Δείτε βίντεο:
Τα αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν, απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια της Τροχαίας Λαμίας από τις κάθετες οδούς (Κρίτσα και Αινιάνων), ενώ η κυκλοφορία διοχετεύθηκε από την πλατεία Ελευθερίας προς την οδό Σκληβανιώτη, κλείνοντας την Διάκου.
Σύμφωνα με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής, το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η βλάβη στον αγωγό, είναι ακριβώς εκεί που εκτελούνταν έργα φυσικού αερίου και το κομμάτι είναι ακόμη ανοιχτό.
Στο σημείο επενέβη άμεσα η ΔΕΥΑΛ για τα περαιτέρω.
Δείτε φωτογραφίες:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.