Έκλεισε η οδός Διάκου - υποχώρησε το οδόστρωμα από σπασμένο αγωγό (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
«Κόλλησε» το αστικό λεωφορείο, ενώ τα ΙΧΕ εκτρέπονται από Σκληβανιώτη…
Απρόβλεπτη και σοβαρή βλάβη, λίγο πριν τις 16:30' το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Διάκου, έκοψε κυκλοφοριακά την πόλη στα δύο!
Συγκεκριμένα έσπασε αγωγός νερού στο ύψος του ξενοδοχείου «Σαμαράς», με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να αρχίσει να υποχωρεί από την πλευρά του πεζοδρομίου και προς τα μέσα.
Κάποια αυτοκίνητα πρόλαβαν και πέρασαν, όχι όμως και το αστικό λεωφορείο που ήταν πολύ επικίνδυνο να βουλιάξει στο έδαφος που υποχωρούσε. Τελικά ο οδηγός του ευθυγραμμίζοντας το σημείο όπου δεν υπήρχε τρύπα και αναπτύσσοντας σημαντική ταχύτητα ώστε να μην προλάβει να βουλιάξει το χώμα, πέρασε κι εκείνο. Εννοείται ότι οι επιβάτες είχαν ήδη αποβιβαστεί και το λεωφορείο ήταν άδειο.
Δείτε βίντεο:
Τα αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν, απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια της Τροχαίας Λαμίας από τις κάθετες οδούς (Κρίτσα και Αινιάνων), ενώ η κυκλοφορία διοχετεύθηκε από την πλατεία Ελευθερίας προς την οδό Σκληβανιώτη, κλείνοντας την Διάκου.
Σύμφωνα με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής, το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η βλάβη στον αγωγό, είναι ακριβώς εκεί που εκτελούνταν έργα φυσικού αερίου και το κομμάτι είναι ακόμη ανοιχτό.
Στο σημείο επενέβη άμεσα η ΔΕΥΑΛ για τα περαιτέρω.
Δείτε φωτογραφίες:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που «έσπρωχνε» ναρκωτικά ακόμα και σε σχολεία σε Λαμία, Καρπενήσι και Λιβαδειά (ΦΩΤΟ)
Διψήφιος αριθμός συλλήψεων, ενώ αναζητούνται ακόμη τρία άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ένας ανήλικος και πολλοί 18χρονοι που είχαν πρόσβαση σε μαθητές…
Pizza Fan: Αγωνία για 2.500 εργαζόμενους και το αβέβαιο εργασιακό τους μέλλον – Με κατεβασμένα ρολά τα 110 καταστήματα της αλυσίδας
Κλειστό παραμένει από χθες και το κατάστημα της αλυσίδας στη Λαμία - Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους εργαζομένους της Pizza Fan η αποκάλυψη της οικονομικής απάτης που φέρεται να διέπραττε η εταιρεία με το «κόλπο» με τις κερασμένες πίτσες.
Όταν ο Αχιλλέας Τζουβάρας έσωζε την παγιδευμένη γυναίκα στον φονικό σεισμό της Αθήνας 27 χρόνια πριν - Τι λέει σήμερα η ίδια για εκείνες τις συγκλονιστικές στιγμές
«Μίλησέ μου, να ακούσω πού είσαι…», τότε προσπαθούσα να σε φτάσω μέσα στα συντρίμμια. Σήμερα σε έχω στη ζωή μου ως φίλη και συγκινούμαι που σε ακούω να μιλάς για εκείνες τις δύσκολες στιγμές.
Λαμία: «Έφυγε» ξαφνικά ο Σταύρος Ανωγειανάκης – Η ξεχωριστή μορφή της δράσης «Άστεγος για μία ημέρα»
Βαρύ πένθος για τον 63χρονο που αφιέρωσε τη ζωή του στην έμπρακτη αλληλεγγύη...
Pizza Fan: Με κουκούλες έφυγαν από τη ΓΑΔΑ ο Κώστας Αντάρας και οι υπόλοιποι συλληφθέντες για τη φοροδιαφυγή «μαμούθ»
Στην Ευελπίδων ο ιδρυτής της Pizza Fan και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα