Φθιώτιδα: Εκτροπή - ανατροπή αυτοκινήτου με τραυματισμό του οδηγού
Έκλεισε για λίγο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Λαμίας - Καρπενησίου…
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:30’ το απόγευμα της Κυριακής (16/3/25) στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου.
Συγκεκριμένα λίγο μετά το Παλιούρι στα όρια του Δήμου Λαμιέων, ΙΧΕ τύπου τζιπ, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του.
Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που τον διακόμισαν τελικά στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ στο σημείο έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από την Π.Υ. Μακρακώμης χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν οι πυροσβέστες.
Πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας και του ΑΤ Σπερχειάδας βοήθησαν για όσο διάστημα που χρειάστηκε, τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας, καθώς τοποθετήθηκαν κώνοι στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι να απομακρυνθεί το τουμπαρισμένο όχημα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία μέσα στο Σαββατοκύριακο - Πού θα βρέξει
Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία από εβδομάδα, με άστατο καιρό...
Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στην παλιά εθνική οδό Θηβών - Λιβαδειάς
Στο ύψος της Πέτρας Αλιάρτου…
Η 25χρονη πολύτεκνη μητέρα από τη Φθιώτιδα που «μάγεψε» στο The Voice - Το μοναδικό ντουέτο με την Πάολα (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι κριτές δεν πίστευαν ότι έχει τέσσερα παιδιά - Ποιες καρέκλες γύρισαν και ποια ήταν η επιλογή της Νικολέτας…
Διπλό χτύπημα απατεώνων στη Φθιώτιδα: Ακριβά πλήρωσαν την «αγκαλιά» και τον… «δορυφόρο της εφορίας»! - ΒΙΝΤΕΟ
Ψάχνουν μαύρο C2 που καταγράφηκε σε κάμερες ασφαλείας…
Κύκλωμα εκβιαστών: «Θα σκοτώσω κανέναν» -Στο μικροσκόπιο συνομιλίες του Λεκοτσάι με σωφρονιστικό υπάλληλο, οι απειλές του βαρυποινίτη
Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Μαλανδρίνου, γνωστός με το προσωνύμιο «Μεγάλος», και ένας αστυνομικός βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας των Αρχών για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης εκβιαστών που είχε βάλει στο στόχαστρο καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.