ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Φθιώτιδα: Βραδυπορία σε κομμάτι του ΑΘΕ για άσκηση αποχιονισμού

Φθιώτιδα: Βραδυπορία σε κομμάτι του ΑΘΕ για άσκηση αποχιονισμού

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Αποχιονισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 05-11-2024 ή εναλλακτικά την Τετάρτη 13-11-2024 και τις ώρες από 09:00 έως 12:00, στο τμήμα του ΑΘΕ από 125+500 έως 127+700 στο ύψος του Μαρτίνου.

Η εν λόγω Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Αποχιονισμού αφορά στη συνοδεία αποχιονιστικών μηχανημάτων επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. αμφίπλευρα σε διάταξη Αποχιονισμού. Ειδικότερα, προβλέπεται να εφαρμοστούν τα εξής:

▪ Κίνηση αποχιονιστικών μηχανημάτων αρχικά επί της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και στη συνέχεια σε διάταξη αποχιονισμού από τον Α/Κ Μαρτίνου (Χ/Θ 125+800) έως το Άνοιγμα Εκτάκτου Ανάγκης (Α.Ε.Α.) περί τη Χ/Θ 127+ 700, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, με συνοδεία/κάλυψη οχήματος περιπόλου οδικής ασφάλειας και ταυτόχρονη εφαρμογή βραδυπορείας από σταθμό της Τροχαίας.

▪ Ταυτόχρονα, εφαρμογή βραδυπορείας από σταθμό της Τροχαίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα για την ασφαλή αναστροφή των αποχιονιστικών μηχανημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέσω του Ανοίγματος Εκτάκτου Ανάγκης (Α.Ε.Α.) περί τη Χ/Θ 127+ 700.

▪ Στη συνέχεια, κίνηση αρχικά επί της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και στη συνέχεια σε διάταξη αποχιονισμού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Τα οχήματα αποχιονισμού θα συνοδεύονται διαρκώς από το όχημα περιπολίας έως και την έξοδό τους στον Α/Κ Μαρτίνου (Χ/Θ 126+100), ενώ παράλληλα θα βρίσκεται σε εφαρμογή και η βραδυπορεία από σταθμό της Τροχαίας.

Για την υλοποίηση της εν λόγω Άσκησης, πέραν των δύο (2) βραδυπορειών που θα πραγματοποιήσει το Α' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας για τη συνοδεία και διάταξη των εκχιονιστικών μηχανημάτων, θα υλοποιηθεί και αμφίπλευρος αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Άνοιγμα Εκτάκτου Ανάγκης (Α.Ε.Α.) περί τη Χ/Θ 127+ 700. Ειδικότερα:

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 127+500 (αρχή ζώνης συναρμογής εισόδου) έως τη Χ/Θ 127+900 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στον κλάδο προς Λαμία,
  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 127+950 (αρχή ζώνης συναρμογής εισόδου) έως τη Χ/Θ 127+600 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στον κλάδο προς Αθήνα.
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος