Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Με τις ευλογίες του Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών…
Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών, τον οποίο και ευχαριστούν «που για μια ακόμη χρονιά λάμπρυνε με την παρουσία του και την Αγιότητα του» την γιορτή τους.
Επίσης ευχαριστούν για την παρουσία τους:
τους Βουλευτές Φθ/δας, ΝΔ Κοτρωνιά Γεώργιο και τον Ανεξ/το Σαρακιώτη Ιωάννη, το βουλευτή Ευβοίας του ΚΚΕ Μαρίνο Γεώργιο, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Τσόγκα Βαγγέλη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Γαρδίκη Νικόλαο, τους Αντιπεριφερειάρχες Σανίδα Ηλία, Αποστολόπουλο Κω/νο, Καλτσά Ηλία, τον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, τους Αντιδημάρχους Λαμιέων Τζουβάρα Αχιλλέα, Ζήσιμο Γεώργιο, Σταυρογιάννη Κων/νο, Σγάγια Γεώργιο, την Υπολιμενάρχη Στυλίδας Φλώρου Χρυσούλα, τον Προέδρο της Π.ΟΛ. Κυρανή Κων/νο τους εκπροσώπους των Ενώσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, τους Απόστρατους, και φυσικά τους Συναδέλφους τους με τις οικογένειες τους.
«Και του χρόνου με υγεία να είμαστε όλοι πάλι εκεί».
Δείτε φωτογραφίες:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.