ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και βραδυπορία στην εθνική οδό αύριο Τρίτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και βραδυπορία στην εθνική οδό αύριο Τρίτη

Για λίγα λεπτά το πρωί…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια εργασίες αποξήλωσης εναέριου δικτύου Μέσης Τάσης, του ΔΕΔΔΗΕ ΛΑΜΙΑΣ, στη Χ/Θ 162+350 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας ανακοίνωσε προσωρινή εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων βραχυπρόθεσμης διάρκειας, που αφορούν στην πραγματοποίηση βραδυπορίας κυκλοφορίας όλων των κινούμενων οχημάτων στην ανωτέρω θέση.

Συγκεκριμένα:

- Από τον Α/Κ Αρκίτσας (Χ/Θ 154+500) έως το σημείο εκτέλεσης εργασιών στην Χ/Θ 162+350, στον κλάδο κατεύθυνσης προς Λαμία.

- Από τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου – Λόγγου (Χ/Θ 166+180) έως το σημείο εκτέλεσης εργασιών στην Χ/Θ 162+350, στον κλάδο κατεύθυνσης προς Αθήνα.

Οι συγκεκριμένες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή κατά τις ώρες 08:00 έως 10:00 της Τρίτης (16-09-2025), με εναλλακτική την Τρίτη (23-09- 2025) κατά τις ώρες 08:00 έως 10:00.

Θα έχουν διάρκεια αυστηρά έως 10 λεπτά. Αν κατά την εξέλιξη των εργασιών προκύψει ότι τα 10 λεπτά δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση τους, η συνολική επιχείρηση θα ακυρώνεται και θα επαναλαμβάνεται σε δεύτερο χρόνο.

Λαμία: Βροχερός καιρός αύριο 28η Οκτωβρίου - Τι θα γίνει με την μαθητική παρέλαση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λαμία: Βροχερός καιρός αύριο 28η Οκτωβρίου - Τι θα γίνει με την μαθητική παρέλαση
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google