Τα μπλόκα των αγροτών παραμένουν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας. Δείτε τις παρακαμπτηρίους για την κυκλοφορία
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν από το απόγευμα της Τρίτης (13/12)
Αναλυτικό δελτίο με τα μέτρα των Υπηρεσιών Τροχαίας ευθύνης της για την εναλλακτική κυκλοφορία όσων οχημάτων κινούνται στον ΑΘΕ, στο κομμάτι της Αθηνών - Λαμίας, εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης (13/1/26) η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.
Αναλυτικά τα μπλόκα:
Θήβα Βοιωτίας, 89,835 χ/θ Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Α/Κ Θηβών).
Κάστρο Βοιωτίας, 114,815 χ/θ Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Α/Κ Κάστρου).
Αταλάντη Φθιώτιδας, 145,325 χ/θ Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Α/Κ Αταλάντης).
Λαμία Φθιώτιδας, 203,065 χ/θ Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Α/Κ Μπράλου).
Για την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία:
Τα οχήματα εκτρέπονται από τον Α/Κ Ριτσώνας (75,500 χ/θ) έως την 203,065η χ/θ (Α/Κ Μπράλου), μέσω Ε.Ο. Θηβών – Χαλκίδας, Λιβαδειάς - Θηβών και Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς – Λαμίας.
Σημειώνεται ότι, όσο θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από ώρες 07:00 έως 21:00, τα I.X.E. αυτοκίνητα και τα λεωφορεία που κινούνται προς Λαμία, θα ακολουθούν την παραπάνω διαδρομή έως την 71,700η χ/θ της Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς – Λαμίας και ακολούθως μέσω Ε.Ο. Λιβαδειάς – Αταλάντης και Αταλάντης - Σκάλας Αταλάντης, θα εισέρχονται εκ νέου στον Αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Λιβανατών (149,555η χ/θ).
Για ενδιάμεσους σταθμούς, από την 137,475 χ/θ (Α/Κ Τραγάνας) έως την 149,555 χ/θ (Α/Κ Λιβανατών).
Τέλος, στον κόμβο Μπράλου (203,065 χ/θ), εκτρέπονται στην ράμπα εξόδου αυτού και αμέσως μετά εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από την ράμπα εισόδου του Κόμβου.
Για την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα:
Τα οχήματα εκτρέπονται στον κόμβο Μπράλου (203,065 χ/θ), στην ράμπα εξόδου αυτού και αμέσως μετά εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από την ράμπα εισόδου του Κόμβου.
Ακολούθως, εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 149,555 χ/θ (Α/Κ Λιβανατών) έως την 137,475 χ/θ (Α/Κ Τραγάνας).
Τέλος, εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τον Α/Κ Μαρτίνου Φθιώτιδας (125,770 χ/θ) έως την 75,500η χ/θ (Α/Κ Ριτσώνας), μέσω παραδρόμου Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., Επ.Ο. Κάστρου - Λιβαδειάς, Λιβαδειάς - Θηβών και Θηβών - Χαλκίδας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Απ’ όλη η Ελλάδα έφτασαν για την κηδεία του Γιάννη Κοντογεώργου - Το ευχαριστώ της οικογένειας
Χιλιάδες κόσμου έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για κείνους, συμμετέχοντας στο πένθος τους για την απώλεια του «χρυσού» παιδιού. Την Κυριακή στις 18:30’ θα τελεστεί τρισάγιο στο Κοιμητήριο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών…
Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό στη Λαμία - Συγκρούστηκε μετωπικά, ενώ πριν είχε χτυπήσει κι άλλα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Ο υπαίτιος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι εταιρείες φαντάσματα με το απλήρωτο ΦΠΑ - Εκδόθηκε από τον Παναμά στην Ελλάδα και τον αφήσαμε ελεύθερο - Οι 34 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή 120 χρόνων κάθειρξης - Πότε αγόρασε το διαμέρισμα στη Λαμία.
Όλη η πτήση του F-4 Phantom κατά τη διάρκεια του Athens Flying Week - H δραματική πτώση στην Τανάγρα
Το αεροσκάφος φαίνεται να πετά ιδιαίτερα χαμηλά προσπαθώντας να κερδίσει ύψος