Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό στο ύψος της Αρκίτσας
Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου και μέχρι μέσα Μαΐου…
Την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών από τη Χ/Θ 158+800 έως τη Χ/Θ 151+900 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα σε όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.
Οι εργασίες θα γίνουν σε φάσεις ανά λωρίδα κυκλοφορίας και αρχικά από την 158+800 έως τη Χ/Θ 155+200 και στη συνέχεια από την 156+500 έως τη Χ/Θ 151+900 και θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 20- 04-2026 στις 07:00 το πρωί έως το Σάββατο 16-05-2026 στις 19:00 το απόγευμα.
Το χρονικό διάστημα της Πρωτομαγιάς από Πέμπτη 30-04-2026 έως και Δευτέρα 04-05-2026, δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες και δεν θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αταλάντη: Χειροπέδες σε 61χρονο για χασίς και όπλα - Είχε δενδρύλλιο και… σπάθες!
Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας - Βρέθηκαν φυτικά αποσπάσματα υπό αποξήρανση, ζυγαριά ακριβείας και φυσίγγιο…
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον E65
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65 με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Χειμώνας το πρωί στα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας - Πότε αναμένονται βροχές
Για λίγες ακόμη ημέρες θερμοκρασίες που θυμίζουν καλοκαίρι…
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Λαμίας τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ίσης Αμοιβής
«Ίση αμοιβή για εργασία ίσης αξίας: Προϋπόθεση δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και ισότητας στην αγορά εργασίας»
Ανακοινώνεται η εμβόλιμη Α2 Φάση πρόσληψης αναπληρωτών για την κάλυψη των κενών στα σχολεία
Σήμερα ή το αργότερο αύριο, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση της εμβόλιμης Α2 φάσης προσλήψεων αναπληρωτών που θα αφορά περίπου 300 εκπαιδευτικούς.
Λαμία: Ξεκινά η σχολική κολύμβηση για μαθητές Γ' και Δ' Δημοτικού
Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.