Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ κοντά στη Στυλίδα
Από σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Συγκεκριμένα, από σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 12:00 έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026 στις 17:30 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύει στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), από το 234,2ο χλμ. έως και το 237ο χλμ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Παραλίγο σοβαρό ατύχημα για τον Πάνο έξω από την εθνική τράπεζα - Το ρολό εγκλώβισε το χέρι του - ΒΙΝΤΕΟ
Κοιμόταν στο παγκάκι, που βρίσκεται έξω από την Εθνική Τράπεζα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, και το ρολό του έπιασε το χέρι.
Έφυγε και ο τελευταίος πρόσφυγας από τις Θερμοπύλες - Οριστικό «λουκέτο» στη Δομή μετά από δέκα χρόνια
Αναχώρησαν για το Κουτσόχερο οι τελευταίοι φιλοξενούμενοι - Επιβεβαίωσε την είδηση στο LamiaReport ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου τονίζοντας ότι στο τέλος του μήνα μπαίνει και τυπικά το «λουκέτο»…
Όσα αγαπάμε ξεκινούν από το σπίτι και αξίζουν προστασία
Ασφάλιση κατοικίας και περιεχομένου με ευέλικτες καλύψεις, άμεση αποζημίωση και προνόμια που προσαρμόζονται στις ανάγκες σου.
Αν σου χτυπήσουν το κουδούνι και σου πουν «άνοιξε θεία από τη ΔΕΗ είμαστε», μην ανοίξεις!
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα περιστατικά με “μαϊμού” υπάλληλους της ΔΕΗ...
Λαμία: Πέθανε ο οδηγός που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη χθεσινοβραδινή μετωπική σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που έγινε νωρίς το βράδυ της Τρίτης στη νότια πλευρά της πόλης…
Λαμία: Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα μηχανάκια στους πεζόδρομους (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
«Θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα πριν υπάρξει κάποιο ατύχημα» λένε επαγγελματίες του κέντρου της πόλης.