Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον E65
Από Τετάρτη 3 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65 με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Συγκεκριμένα, από αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 07:30 έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026 στις 19:30, θα ισχύει από το 71,5ο χλμ. έως και το 74,1ο χλμ. αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γρεβενά. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Ταυτόχρονα, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, θα ισχύει αποκλεισμός των κλάδων εξόδου/εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Σοφάδων. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με τη χρήση εναλλακτικών διαδρομών μέσω των πλησιέστερων κόμβων του αυτοκινητοδρόμου.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Δίκη Βαλυράκη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά των δύο ψαράδων – «Τον χτύπησαν με κοντάρι και τον εγκατέλειψαν χτυπημένο στη θάλασσα»
«Είχαν πολυετή εμπειρία και ήξεραν τι έκαναν» ανέφερε στην πρότασή του, θέλοντας να δείξει ότι οι δύο ψαράδες είχαν δόλο για την πράξη τους
Δρόσισε απότομα στη Φθιώτιδα - Κάτω από 30 βαθμούς το μεσημέρι η θερμοκρασία - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Παρασκευή και Σάββατο αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ την Κυριακή ίσως επιτέλους δούμε βροχή!...
Φθιώτιδα: Πρόλαβαν την πυρκαγιά στις σιδηροδρομικές γραμμές (ΦΩΤΟ)
Η πρόληψη και η έγκαιρη επέμβαση η καλύτερη συνταγή της φετινής αντιπυρικής περιόδου…
«Σαχάρα» κινδυνεύει να γίνει η Θεσσαλία - Δυσοίωνες προβλέψεις από έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Σχεδόν διπλασιάζονται τα επεισόδια ξηρασίας την περίοδο 2070–2100 – Στο «κόκκινο» ο υπόγειος υδροφόρος ορίζοντας και ο Πηνειός από την υπεράντληση.
Ο νευροχειρουργός Σάββας Μαρκόπουλος με εισήγηση στο 1ο Πολυθεματικό Συνέδριο στο Νοσοκομείο Σερρών
Μια σημαντική διοργάνωση άξια για μίμηση..
Προσωρινή Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Χαντζοπούλου
Αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου