Λαμία: Η κάμερα έπιασε την «κυρία» να κλέβει - ΒΙΝΤΕΟ
Έφταναν μερικά δευτερόλεπτα για να βάλει στην τσάντα της δύο «δωράκια» για τις γιορτές…
Μπήκε σαν κυρία σε εμπορικό κατάστημα, ψώνισε και είπε να φύγει με ακόμη δύο «δωράκια» χωρίς βέβαια να τα ζητήσει ή να τις τα προσφέρουν!
Το περιστατικό κλοπής σημειώθηκε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου σε κεντρικό κατάστημα της πόλης της Λαμίας.
Όπως καταγράφει το LamiaReport, η «κυρία» μέσης ηλικίας, επισκέφτηκε το κατάστημα ζητώντας αρχικά παπούτσια. Όσο η υπάλληλος έλειψε για να φέρει το ζευγάρι που ζητούσε, εκείνη με αστραπιαίες κινήσεις, «έχωσε» ένα φόρεμα σε μία από τις τρεις τσάντες που κρατούσε.
Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν πήγε στο ταμείο να πληρώσει με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, πρόσθεσε στα «ψώνια» της μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και ένα κόσμημα!
Οι κινήσεις της κυρίας έγιναν αντιληπτές από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.
Δείτε το βίντεο:
«Επρόκειτο για μια κυρία καθωσπρέπει που πίστευες ότι είχε έρθει για να ψωνίσει και η αλήθεια είναι ότι ψώνισε απλά αγόρασε 1+1 σαν Black Friday», λέει με χιούμορ στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και προσθέτει: «Μου έκανε εντύπωση ότι κρατούσε αρκετές τσάντες στο χέρι, ενώ από το βίντεο διαπιστώνω ότι δεν έκανε βιαστικές κινήσεις. Παρατήρησε για ώρα το χώρο ως πελάτισσα και πήρε το φόρεμα που φαίνεται ότι ήθελε. Και μάλιστα με μια άνεση που παραπέμπει σε επαγγελματία. Με κινήσεις πάλι επαγγελματία, αφαίρεσε λίγο πριν πληρώσει το είδος που αγόρασε και το κόσμημα».
Σύμφωνα με τον Λαμιώτη έμπορο τη δημοσίευση του βίντεο δεν την κάνει γιατί θέλει να τη βρει, όπως μας λέει, δεν έχει νόημα και δεν πιστεύει ότι θα βρει τα κλεμμένα. Το κάνει όμως για να αφυπνίσει και τους συναδέλφους του ειδικά αυτές τις ημέρες που θα έχει κίνηση, καθώς οι κλέφτες δεν είναι πάντα οι συνήθεις ύποπτοι.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ράχες: Στα «κάγκελα» οι κάτοικοι για το αντλιοστάσιο των λυμάτων που γίνεται στην παραλία
Χαμός στις Ράχες με το «έκτρωμα» που φτιάχνουν σε πολυσύχναστο σημείο της παραλίας - Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από το παραλιακό μέτωπο και τη μεταφορά του σε άλλη θέση - Προσωρινά έχουν διακοπεί οι εργασίες στο επίμαχο σημείο.
Βοιωτία: Νέα υπόθεση εμπορίας ανθρώπων - Μία σύλληψη
Εκμεταλλευόταν τουλάχιστον οκτώ άτομα…
Γιώργος Ποντίκας: «Θα ξηλωθούν τα εκτρώματα στην οδό Θερμοπυλών»
«Η οδός Θερμοπυλών είναι από τις πρώτες παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί...», τονίζει ο Γιώργος Ποντίκας, σημειώνοντας ότι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη δεν γίνεται με λόγια, αλλά με έργα.
Φθιώτιδα: Επιμένουν μέχρι σήμερα οι υψηλές θερμοκρασίες - Οι καιρός τις επόμενες ημέρες
Πιθανότητα βροχής από αργά το μεσημέρι και πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές από την Κυριακή. Δεν αναμένονται ακραία φαινόμενα τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο…