ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Παραμονή της 28ης άναψε φωτιά να κάψει χόρτα και το πλήρωσε

Λαμία: Παραμονή της 28ης άναψε φωτιά να κάψει χόρτα και το πλήρωσε

Δεν έχει τελειώσει ακόμα η αντιπυρική περίοδος…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λαμίας, επιβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2025 σε κάτοικο περιοχής του δήμου Λαμιέων, διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.562,50€.

Ο λόγος ήταν ότι εντοπίστηκε να καίει υπολείμματα φυτικής βλάστησης εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώνει ότι μέχρι και 31 Οκτωβρίου είναι σε ισχύ η αντιπυρική περίοδος που απαγορεύει ανάλογες ενέργειες στην ύπαιθρο σε χρονικές στιγμές που ευνοείται η εκδήλωση πυρκαγιάς.

Η ανησυχία εύλογη αν δει κανείς ότι μόνο το τελευταίο 24ωρο και μέχρι σήμερα στις 6 το απόγευμα έχουν εκδηλωθεί  30 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 29 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Ε.Ν.ΙΑ.Λ.: «Θετική η επαναλειτουργία του Αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά απαιτείται μόνιμο προσωπικό»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ε.Ν.ΙΑ.Λ.: «Θετική η επαναλειτουργία του Αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά απαιτείται μόνιμο προσωπικό»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος