Νέα ρύθμιση και εκτροπή κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από 07:00’ έως 21:00’…
Η αυξημένη κίνηση με ουρές πολλών χιλιομέτρων στην εθνική οδό Λαμίας - Λιβαδειάς, ανάγκασε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας να προχωρήσει στη λήψη νέων κυκλοφοριακών μέτρων.
Ειδικότερα, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των επιβατικών οχημάτων (ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης),καθώς και των λεωφορείων που κινούνται στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λιβαδειά προς Λαμία, στο ύψος του κυκλικού κόμβου παλαιού Λεβέντη, (χ/θ 71,700), μέσω της Επαρχιακής οδού Λιβαδειάς - Αταλάντης.
Η εκτροπή θα εφαρμόζεται καθημερινά και κατά τις ώρες 07.00 -21.00, μέχρι νεωτέρας. Ωστόσο θα αναστέλλεται προσωρινά, σε περίπτωση πλήρους αποκλεισμού του Α/Κ Μπράλου (χ/θ 203,065 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.) Σε αυτή την περίπτωση η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς (χωρίς εκτροπή στον πρώην κόμβο Λεβέντη).
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!