Ο νευροχειρουργός Σάββας Μαρκόπουλος με εισήγηση στο 1ο Πολυθεματικό Συνέδριο στο Νοσοκομείο Σερρών
Μια σημαντική διοργάνωση άξια για μίμηση..
Πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου το 1ο Πολυθεματικό Συνέδριο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση στον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Καλύπτει καίρια θέματα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των πολυτραυματιών από ατυχήματα, σε ογκολογικούς ασθενείς, σε εμφράγματα και σε νευρολογικά επείγοντα.
Το Συνέδριο αποτείνεται σε όλο το φάσμα του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, ενημερώνοντας για τις τελευταίες εξελίξεις, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας υγείας. Οι εισηγητές, με την μεγάλη πολυετή κλινική εμπειρία θα αναδείξουν ορθότερους τρόπους και τεχνικές.
Από τη θεματολογία μπορούμε να αναφέρουμε τους τρόπους κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης των ασθενών με οξύ έμφραγμα, την αναγκαιότητα άσκησης αυτών, την σωστή κλινική διατροφή τους, ακόμα και την ψυχολογική επίδραση-βοήθεια του κατοικιδίου, μέχρι την κυβερνοασφάλεια του προσωπικού και τη συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στον ιατρικό χώρο.
Ο νευροχειρουργός - επιμελητής Α΄ κ. Σάββας Μαρκόπουλος, ήταν μεταξύ των ομιλητών-εισηγητών, που θα αναφερθεί στα επόμενα θέματα : (α) Το χρόνιο Υποσκληρίδιο Αιμάτωμα, (β) Οι Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, (γ) Η Πρώτη αντιμετώπιση Νευροχειρουργικών Περιστατικών και (δ) Η ασφαλής μεταφορά νευροχειρουργικού ασθενούς.
Είναι μια ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία του Γ. Ν. Σερρών, που εστιάζεται για να υπηρετήσει το σκεπτικό : “Η δια Βίου Μάθηση και η Συνεργασία από το ΕΠΕΙΓΟΝ μέχρι την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”.
Σε αυτό - λένε οι άνθρωποι του χώρου της υγείας - θα συμβάλλουν διαρκώς τα βήματα : Να μαθαίνουμε συνέχεια – να συνεργαζόμαστε και τελικά να φροντίζουμε καλύτερα.
Μακάρι την ιδέα να μιμηθούν και τα άλλα Γενικά Νοσοκομεία της χώρας, ώστε να αποτελέσει θεσμό, αποβλέποντας στη μεγιστοποίηση του προσφερόμενου έργου, με ασφάλεια στους ασθενείς.
Κ.Α.Μ
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Λαμιώτισσα που «μάγεψε» με τη φωνή της τους κριτές του The Voice (BINTEO)
Συγκλονιστική η εμφάνιση της Μαριάννας Αγγελακάκη στο The Voice of Greece...
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη - Οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη
Στις 19:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρος Παπαδήμας» και με τηλεδιάσκεψη…
Φθιώτιδα: Πού θα γίνουν παρεμβάσεις για τα κουνούπια από 12 έως 16 Οκτωβρίου 2026
Όλο το πρόγραμμα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας…
Από χωριό της Φθιώτιδας, βρέθηκε να φτιάχνει κόκορα με χυλοπίτες στο Μανχάταν -Το success story του σεφ Γιάννη Παρίκου
Η συναρπαστική ιστορία ενός αγροτόπαιδου από τη Φθιώτιδα, που βρέθηκε πλάι σε θρύλους της γαστρονομίας και τελικά κατέκτησε με τη μαγειρική του το Μανχάταν.
«Πιστολιές το Σαββατόβραδο» στη Λαμία - Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και απειλές μεταξύ Ρομά
Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια το πρωί της Κυριακής…
Φθιώτιδα: Κράτησαν 3 ώρες στο τηλέφωνο ηλικιωμένη μέχρι να την πείσουν να βάλει στη σακούλα χρήματα και κοσμήματα
Προσποιήθηκαν τηλεφωνικά την κόρη της, άρπαξαν τη σακούλα με ένα μαύρο Nissan Almera και μετά ξανακάλεσαν ως… αστυνομικοί για να καθυστερήσουν την καταγγελία!