Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτών την Τρίτη στα Φάρσαλα
Οι αγρότες προετοιμάζονται για την Πανελλαδική σύσκεψη στις 23 Νοεμβρίου στη Νίκαια…
Όλες οι Ομοσπονδίες και τα αγροτικά σωματεία της Θεσσαλίας, διοργανώνουν πανθεσσαλική σύσκεψη την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 6.30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, στο πλαίσιο του πανθεσσαλικού συντονισμού για μπλόκα που θα στηθούν τις επόμενες ημέρες.
Ειδικότερα, η σύσκεψη αυτή αναμένεται να αποτελέσει τον επίσημο προθάλαμο των επόμενων κινήσεων, με φόντο την προετοιμασία για τη μεγάλη Πανελλαδική Σύσκεψη της Νίκαιας που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου και την κλιμάκωση των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων.
Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) καλεί «τους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους του Νομού να συμμετέχουν μαζικά και μαχητικά στην Πανθεσσαλική σύσκεψη στα Φάρσαλα. Ενωμένοι σαν γροθιά θα δώσουμε την μάχη της επιβίωσης και θα ανατρέψουμε τις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν και μας φτωχαίνουν. Οι κυβερνητικές ευθύνες είναι τεράστιες για την στάση πληρωμών, την θανάτωση πάνω από 400.000 πρόβατα σε όλη την χώρα, για το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις αποζημιώσεις-ψίχουλα του ΕΛΓΑ που ούτε καν αυτά δεν δίνονται, για τις χαμηλές τιμές στα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα που φτάνουν πανάκριβα στο ράφι. Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σκάνδαλο των επιδοτήσεων που δεν δίνονται στην πραγματική παραγωγή και το πραγματικό αριθμό ζωικού κεφαλαίου όπως ζητάει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα χρόνια τώρα».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Πυρκαγιά στη Φωκίδα στην περιοχή Πενταγιοί – Σηκώθηκε 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος
Από το έδαφος επιχειρούν 18 πυροσβέστες, με οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων
Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα RoboHeads του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής
Πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Αυγούστου 2026, στο Osaka International Convention Center, στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
Λαμία: Βρήκε χαμένη βέρα και την επέστρεψε - Το «ευχαριστώ» στον νεαρό ντελιβερά
Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα συμπολίτη μας...
Στερεά: 24 συλλήψεις σε ένα 24ωρο - Τρία άτομα με χειροπέδες στη Φθιώτιδα
Έφτασαν τις 413 οι κλήσεις της Τροχαίας σε ολόκληρη την Περιφέρεια…