Ψάρευε με γαλαζόπετρα και συνελήφθη
Επιβλήθηκε και το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο…
Μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (17/10/25), στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Χαλκίδας προέβησαν στη σύλληψη ενός 68χρονου Έλληνα για παράβαση του Νομοθετικού Διατάγματος 420/70 “Περί προστασίας αλιείας και χρήσης χημικών ουσιών”.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να διενεργεί υποβρύχια αλιεία στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΑΛΥΚΕΣ” Δροσιάς Ευβοϊκού κόλπου, με χρήση ψαροντούφεκου και φακού, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν δύο πλαστικά μπουκάλια, τα οποία περιείχαν συνολικά επτακόσια (700) ml απαγορευμένης χημικής ουσίας (γαλαζόπετρα) καθώς και αλίευμα (χταπόδια) βάρους 5 κιλών.
Από τη Λιμενική Αρχή κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα, ενώ η προαναφερθείσα χημική ουσία πρόκειται να αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε επιπλέον η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Το TEDxLamia επιστρέφει - Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Τέμπη: Ξεκινά και πάλι σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα – Στο επίκεντρο οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί
Μετά την ολοκλήρωση των ισχυρισμών θα γνωστοποιηθεί η λίστα των μαρτύρων και θα ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία με τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων που είναι η οικογένεια του μηχανοδηγού.
Μεθαύριο Τετάρτη ξεκινά το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Σεπτέμβριος: Από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Ντάνιελ, στον καύσωνα του 2026 - Πόσο έδειξε το θερμόμετρο χθες στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)
Τα τερτίπια του καιρού που ταλαιπωρούν τη χώρα…