Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με έναν τραυματία στη Φθιώτιδα
Το τροχαίο έγινε στο δρόμο προς Μπράλο όταν αγροτικό συγκρούστηκε με Ι.Χ., στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι.
Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο δρόμο προς Μπράλο, στο ύψος που βρίσκεται το "Χάνι Καρανάσιου".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το Mitsubishi Colt, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, κατέβαινε προς Λαμία, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με αγροτικό, που κινούταν από την αντίθετη κατεύθυνση.
Το πράσινο αγροτικό μετά τη σύγκρουση βρέθηκε εκτός δρόμου με τον οδηγό να έχει εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό.
Διερχόμενοι οδηγοί απεγκλώβισαν τον τραυματία από το αγροτικό, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.
Ευτυχώς από το Colt δεν τραυματίστηκε κανείς, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης, ενώ η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.
Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φθιώτιδα: Πυρκαγιά δίπλα στα σπίτια στο χωριό Μαντασιά
Άμεση και αποτελεσματική η επέμβαση των πυροσβεστών…
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Πυρκαγιά στη Φωκίδα στην περιοχή Πενταγιοί – Σηκώθηκε 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος
Από το έδαφος επιχειρούν 18 πυροσβέστες, με οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων
Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα RoboHeads του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής
Πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Αυγούστου 2026, στο Osaka International Convention Center, στην Οσάκα της Ιαπωνίας.