ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Έτσι τραυματίστηκε ο ηλικιωμένος από τις κατσίκες!

Έτσι τραυματίστηκε ο ηλικιωμένος από τις κατσίκες!

Υποβλήθηκε σε παρακέντηση…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στη Σκύρο την περασμένη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, όταν μια κατσίκα χτύπησε στο σπίτι του έναν 77χρονο.

Η κατσίκα, σύμφωνα με topontiki.gr μαζί με το κατσικάκι της μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου. Τα δύο ζώα είχαν απομακρυνθεί από γνωστό κοπάδι της περιοχής και τα ακολούθησε ο βοσκός τους. Αφού κατάφερε να απομακρύνει το κατσικάκι, προσπάθησε να απομακρύνει και την κατσίκα.

Ωστόσο, το ζώο ανέβηκε μια σκάλα που οδηγούσε από τη βεράντα σε ανώτερο επίπεδο. Όταν έφτασε στην κορυφή, πήδηξε και έπεσε πάνω στον 77χρονο, ο οποίος βρισκόταν στα σκαλοπάτια. Από την πτώση υπέστη σοβαρά τραύματα, καθώς έσπασε πλευρά του και προκλήθηκε τραυματισμός στον πνεύμονα με εσωτερική αιμορραγία.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, όπου σύμφωνα με την συγγενή του, η αρχική αντιμετώπιση των γιατρών δεν ήταν επαρκής. Οπως αναφέρει, τον παρέπεμψαν για υπέρηχο στη Κύμη, με τη μετακίνησή του να γίνεται με φουσκωτό. Η κατάστασή του κατά την διακομιδή επιδεινώθηκε και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε παρακέντηση και αφαιρέθηκαν περίπου δύο λίτρα αίματος από τον πνεύμονα.

Σε νοσοκομείο των Αθηνών ηλικιωμένος από τη Σκύρο που δέχτηκε επίθεση από τράγους!

Βαμβακοσυλλεκτική μηχανή πήρε φωτιά εν ώρα συγκομιδής στο Αγναντερό Καρδίτσας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βαμβακοσυλλεκτική μηχανή πήρε φωτιά εν ώρα συγκομιδής στο Αγναντερό Καρδίτσας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Λαμία: Δείτε εικόνες από τη φοβερή μάχη που δόθηκε από εναέριες και επίγειες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς πάνω από το ΚΕΥΠ