ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σοκάρει η αυτοκτονία 59χρονου στη Χαλκίδα

Σοκάρει η αυτοκτονία 59χρονου στη Χαλκίδα

Είχε χάσει τους γονείς του και δεν ακολουθούσε την αγωγή του…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι του και μπροστά σε συγγενή του το βράδυ του Σαββάτου, ένας 59χρονος από τη Χαλκίδα ο οποίος ήταν τραπεζικός υπάλληλος.

Σύμφωνα με το evia online ο αυτόχειρας που έμενε μόνος του στην περιοχή της Κανήθου είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινική για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά από μια ερωτική απογοήτευση που είχε.

Πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή η κατάκοιτη μητέρα του ενώ πριν τρείς μήνες ο πατέρας του που φρόντιζε και του έδινε τα φάρμακά του παρότι αρνούνταν να τα πάρει. Μία γυναίκα εξ αγχιστείας συγγενής του που διέμενε δίπλα του τον επισκέφθηκε για να δει τι κάνει. Ενώ ήταν στο σπίτι εκείνος τράβηξε την σκανδάλη.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σοβαρό τροχαίο στην Παναγία Φανερωμένη: Η μπάρα διαπέρασε το αυτοκίνητο – Δύο τραυματίες.Εικονες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σοβαρό τροχαίο στην Παναγία Φανερωμένη: Η μπάρα διαπέρασε το αυτοκίνητο – Δύο τραυματίες.Εικονες
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google