Στο νοσοκομείο μητέρα και βρέφος 3,5 μηνών μετά από σύγκρουση οχημάτων στη νότια Εύβοια
Το αυτοκίνητό τους ανατράπηκε στο πλάι μετά τη σύγκρουση στο Λυκόρεμα – Απεγκλωβίστηκαν σώοι από περαστικούς.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/8) στην περιοχή Λυκόρεμα, στον οδικό άξονα που ενώνει την Κάρυστο με το Μαρμάρι στη Νότια Εύβοια.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα (evima.gr, eviaonline.gr), στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο επιβατικά οχήματα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα –στο οποίο επέβαινε στο πίσω κάθισμα και το μόλις 3,5 μηνών βρέφος της– ακολουθούσε προπορευόμενο Ι.Χ. Όταν ο οδηγός του πρώτου οχήματος επιχείρησε να στρίψει αριστερά προς παράδρομο, σημειώθηκε σύγκρουση.
Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, το αυτοκίνητο της γυναίκας εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανατράπηκε στο πλάι εκτός δρόμου.
Απεγκλωβίστηκαν από διερχόμενους οδηγούς
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ωστόσο περαστικοί και οδηγοί διερχόμενων οχημάτων αντέδρασαν άμεσα, καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν με ασφάλεια τη μητέρα και το βρέφος από το αναποδογυρισμένο όχημα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την ασφάλιση του οχήματος και περιπολικό της Αστυνομίας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε και μετέφερε τη μητέρα και το μωρό στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.
Ευτυχώς, παρά την ανατροπή του αυτοκινήτου, κανείς από τους εμπλεκόμενους –συμπεριλαμβανομένου του οδηγού του άλλου οχήματος– δεν τραυματίστηκε. Στη μητέρα συστήθηκε να μεταβεί προληπτικά με το βρέφος σε Νοσοκομείο Παίδων για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο, κάτι που έγινε το Σάββατο.
Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη για την τροφική δηλητηρίαση από τα μαθητικά γεύματα - Αγανάκτηση από τους γονείς
Θα κληθούν «κρείσσονες μάρτυρες» σύμφωνα με το Δικαστήριο, οι οποίοι δεν είχαν καταθέσει στη δίκη στον πρώτο βαθμό…
Λαμία: 14 μήνες με αναστολή στον οδηγό για το τροχαίο που καθήλωσε σε καροτσάκι τον 27χρονο διανομέα Νίκο Ιωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)
Απουσίαζε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο κατηγορούμενος, επικαλούμενος διαδικτυακές απειλές – Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου «Ζούμε έναν Γολγοθά, δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη»…
Στη Λαμία ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ για τη νέα ΚΑΠ – Η Στερεά Ελλάδα διεκδικεί τον δικό της λόγο στο μέλλον της αγροτικής παραγωγής
Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου - Δημόσιος διάλογος για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034
Αυτή είναι η επισκεψιμότητα του LamiaReport για τον μήνα Σεπτέμβριο
Το Φθινόπωρο μπήκε ακόμη πιο δυναμικά για το LamiaReport - Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Η Λαμιώτισσα που «μάγεψε» με τη φωνή της τους κριτές του The Voice (BINTEO)
Συγκλονιστική η εμφάνιση της Μαριάννας Αγγελακάκη στο The Voice of Greece...
Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι; Αύξηση έως 10% στο καρβέλι - «Προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στα κόστη»
Αύξηση έως και 10% πρόκειται να έρθει στο ψωμί με τους αρτοποιούς να αναφέρονται τόσο στα ενεργειακά κόστη όσο και στο κόστος της πρώτης ύλης.