Συνάντηση της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας με τον νέο Διοικητή Π.Υ. Φθιώτιδας
Επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία τους και διατυπώθηκε η ευχή για μία ήπια αντιπυρική περίοδο…
Την επίσκεψη του νέου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδας - Πύραρχου Χρήστου Πλουμάκη, δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιοβακτή.
Ο κ. Πλουμάκης συνοδευόταν από τον επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αμφίκλειας, Ανθυποπυραγό Επαμεινώνδα Βακράκο.
Όπως αναφέρει η κα Στιβακτή είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση, εν όψει της θερινής περιόδου, «η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας για τη θωράκιση του Δήμου μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, έναντι πυρκαγιών».
Και συνεχίζει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας: «Οι αρμόδιοι Φορείς βρισκόμαστε όλοι σε ετοιμότητα και οι ενέργειές μας είναι πάντοτε συντονισμένες, με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και πιθανών κινδύνων και την προστασία ανθρώπινων ζωών, περιουσιών και περιβάλλοντος. Ευελπιστούμε ότι και οι πολίτες, από την πλευρά τους, θα φροντίσουν για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων πρόληψης, όπως ο καθαρισμός των οικοπέδων».
Καταλήγοντας η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδας με τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας κλείνοντας με την ευχή για μία ήπια αντιπυρική περίοδο!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πένθος στην Ευρυτανία για την 29χρονη κινηματογραφίστρια Μαρία Τσιώλη - Σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο με τις μηχανές στην Αθήνα
Η 29χρονη κινηματογραφίστρια ετοίμαζε μάλιστα ταινία για τη ζωή στα Άγραφα που τόσο πολύ αγαπούσε.
Απ’ όλη η Ελλάδα έφτασαν για την κηδεία του Γιάννη Κοντογεώργου - Το ευχαριστώ της οικογένειας
Χιλιάδες κόσμου έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για κείνους, συμμετέχοντας στο πένθος τους για την απώλεια του «χρυσού» παιδιού. Την Κυριακή στις 18:30’ θα τελεστεί τρισάγιο στο Κοιμητήριο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών…
Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό στη Λαμία - Συγκρούστηκε μετωπικά, ενώ πριν είχε χτυπήσει κι άλλα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Ο υπαίτιος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι εταιρείες φαντάσματα με το απλήρωτο ΦΠΑ - Εκδόθηκε από τον Παναμά στην Ελλάδα και τον αφήσαμε ελεύθερο - Οι 34 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή 120 χρόνων κάθειρξης - Πότε αγόρασε το διαμέρισμα στη Λαμία.