ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Στυλίδας με τον απολογισμό της αντιπυρικής και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των επόμενων μηνών

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Στυλίδας με τον απολογισμό της αντιπυρικής και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των επόμενων μηνών

Στο επίκεντρο η προετοιμασία των υπηρεσιών και η εφαρμογή του σχεδίου «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2» ενόψει του χειμώνα…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026 η τακτική συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Στυλίδας, κατόπιν πρόσκλησης του Αναπληρωτή Δημάρχου, Κωνσταντίνου Φούντα.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος εκπρόσωποι του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας, της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Δασονομείου και του ΕΚΑΒ, καθώς και Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων και ο Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Μωράτης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν:

  • Αποτίμηση της Αντιπυρικής Περιόδου: Εξετάστηκαν αναλυτικά οι δράσεις πρόληψης και καταστολής πυρκαγιών που υλοποιήθηκαν έως σήμερα εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου.
  • Αντιπλημμυρική Θωράκιση & Πρόληψη: Συζητήθηκαν τα μέτρα προετοιμασίας των εμπλεκόμενων φορέων, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την αποφυγή κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς και η ενίσχυση της προστασίας των υποδομών του Δήμου.
  • Επιχειρησιακός Συντονισμός («ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2»): Εστιάστηκε η προσοχή στη διαλειτουργικότητα των υπηρεσιών για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών, στο πλαίσιο εφαρμογής του Γενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Πλημμυρικών Φαινομένων.

«Ο Δήμος Στυλίδας συνεχίζει με συνέπεια τον σχεδιασμό και τη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών», καταλήγει το ενημερωτικό δελτίο του Δήμου Στυλίδας.

Υπουργείο Παιδείας: Το χρονοδιάγραμμα έναρξης λειτουργίας των δημόσιων ΣΑΕΚ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Υπουργείο Παιδείας: Το χρονοδιάγραμμα έναρξης λειτουργίας των δημόσιων ΣΑΕΚ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Ποντίκας: «Θα ξηλωθούν τα εκτρώματα στην οδό Θερμοπυλών»
Φθιώτιδα: Επιμένουν μέχρι σήμερα οι υψηλές θερμοκρασίες - Οι καιρός τις επόμενες ημέρες