ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θρήνος για τον 37χρονο μοτοσικλετιστή που είχε τροχαίο με αγριογούρουνο

Θρήνος για τον 37χρονο μοτοσικλετιστή που είχε τροχαίο με αγριογούρουνο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λίμνη Ευβοίας για τον χαμό του 37χρονου, που δεν τα κατάφερε τελικά.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Βαρύ πένθος επικρατεί στην Εύβοια μετά την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο 37χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα εστίασης στην περιοχή, έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Αυγούστου στην περιοχή Κοχύλι κοντά στη Λίμνη. Ο αναβάτης κινούνταν με τη μηχανή του όταν ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο 37χρονος εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα. Διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η εσπευσμένη μεταφορά του στην Αθήνα.

Η εξόδιος ακολουθία του 37χρονου θα τελεστεί την Παρασκευή στις 17:30 στον ιερό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στη Λίμνη.

Νεαρή γυναίκα έπεσε από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας - Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νεαρή γυναίκα έπεσε από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας - Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google