ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της θεώρησης εμπορικών και εξαγωγικών εγγράφων επιχειρήσεων προς αραβικές χώρες

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της θεώρησης εμπορικών και εξαγωγικών εγγράφων επιχειρήσεων προς αραβικές χώρες

Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της θεώρησης εμπορικών και εξαγωγικών εγγράφων προς αραβικές χώρες, ως πρόσθετη υπηρεσία (service) προς τις εταιρείες με εξαγωγικό προσανατολισμό προς τον αραβικό κόσμο.

Πρόκειται για μία υπηρεσία ιδιαίτερα χρήσιμη για εταιρείες εκτός Αττικής, καθώς και για εκείνες που δεν διαθέτουν προσωπικό για τη διεκπεραίωση τέτοιων διαδικασιών. Μπορείτε να δείτε τη σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της δέσμευσής του για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του και αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών επικοινωνίας, το Επιμελητήριο δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα βάσης δεδομένων, με σκοπό την καταγραφή ή επικαιροποίηση των στοιχείων των επιχειρήσεων, και συγκεκριμένα της φύσης των δραστηριοτήτων τους και το εξαγωγικό τους ενδιαφέρον αναφορικά με τις αραβικές χώρες.

Η πλατφόρμα αυτή θα λειτουργήσει ως εργαλείο διασύνδεσης (matchmaking) μεταξύ των ελληνικών και αραβικών επιχειρηματικών κοινοτήτων.

Όσο περισσότερες επιχειρήσεις συμμετάσχουν, τόσο πιο στοχευμένα μπορούμε να εντοπίζουμε και να συνδέουμε όσες ενδιαφέρονται για την αραβική αγορά, με στόχο τη δικτύωση, τις επιχειρηματικές συνεργασίες και τις ευκαιρίες για συνέργειες και επενδύσεις σε διάφορους τομείς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://network.arabhellenicchamber.gr

Δήμος Στυλίδας: Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Στυλίδας: Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google