ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τραυματίστηκε μηχανικός πλοίου που βρισκόταν στη Σκιάθο

Τραυματίστηκε μηχανικός πλοίου που βρισκόταν στη Σκιάθο

Μεταφέρθηκε με άλλο σκάφος στο λιμάνι του νησιού και από κει στο Κέντρο Υγείας για παροχή βοήθειας…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (7/11), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σκιάθου από τον Πλοίαρχο ενός φορτηγού (Φ/Γ) πλοίου το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στον όρμο «ΣΙΦΕΡΙ», για τον τραυματισμό του 68χρονου Έλληνα Α’ Μηχανικού του.

Ο 68χρονος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι κατά την εκτέλεση προγραμματισμένων ελέγχων και συντήρησης του μηχανοστασίου.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε με το επιβατικό – τουριστικό (Ε/Γ-Τ/Ρ) «ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ» στο λιμάνι της Σκιάθου και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας για παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ. 712/70 (Περί ναυτικού ατυχήματος)

Εκπαιδευτική Κινητικότητα Erasmus+ της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας στη Στοκχόλμη: «Με το βλέμμα στο Μέλλον: Μαθαίνουμε, μοιραζόμαστε, καινοτομούμε!»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εκπαιδευτική Κινητικότητα Erasmus+ της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας στη Στοκχόλμη: «Με το βλέμμα στο Μέλλον: Μαθαίνουμε, μοιραζόμαστε, καινοτομούμε!»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google