“ANALOG”: Ο Λεωνίδας Δανέζος και η Ντενίζ Αγγελάκη μας παρουσιάζουν μια ρετρό-φουτουριστική ηχητική και οπτική εμπειρία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 11:26 “ANALOG”: Ο Λεωνίδας Δανέζος και η Ντενίζ Αγγελάκη μας παρουσιάζουν μια ρετρό-φουτουριστική ηχητική και οπτική εμπειρία

Και φέτος τις γιορτές, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης σας περιμένουμε με πολλές εκδηλώσεις για όλες και όλους! Συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες που θα δώσουν σε μικρούς και μεγάλους ακόμα περισσότερους λόγους να ανυπομονούν για τις γιορτές!

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, ο Λεωνίδας Δανέζος και η Ντενίζ Αγγελάκη θα μας παρουσιάσουν το ANALOG, μια μοναδική Audio Visual Performance.

Ζωγραφική σε κίνηση, ονειρικά ηχοτοπία σε περσικό σαντούρι, post-ρεμπέτικο και electro beats από αναλογικές ηλεκτρικές συσκευές: ο Λεωνίδας Δανέζος (μουσική) και η Ντενίζ Αγγελάκη (live painting) παρουσιάζουν μια ρετρό-φουτουριστική ηχητική και οπτική εμπειρία.

Στην performance θα ακουστούν ζωντανά κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του Λ. Δανέζου με τίτλο “Mycelium”, καθώς και νέο υλικό από το “Rough Velvet”, το επερχόμενό του άλμπουμ.

live painting: Ντενίζ Αγγελάκη

μουσική: Λεωνίδας Δανέζος

Δείτε δείγμα της δουλειάς τους εδώ:

Facebook

https://www.facebook.com/leonidasdanezosmusic/

Videos

https://www.youtube.com/@leonidasdanezos1125

soundcloud

https://soundcloud.com/leonidas-danezos

website

www.leonidasdanezos.com

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 10 € με ποτό

Προπώληση / κρατήσεις θέσεων: 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr


Γιορτές στη Χώρα: Λεωνίδας Δανέζος – Ντενίζ Αγγελάκη “ANALOG

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση