Οι εκπαιδευτικοί διασκέδασαν κα χόρεψαν μέχρι το πρωί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 08:48 Οι εκπαιδευτικοί διασκέδασαν κα χόρεψαν μέχρι το πρωί

Μουσική εκδήλωση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Σύνδεσμος Φιλολόγων Φθιώτιδας, την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία - Παράρτημα Φθιώτιδας και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας…

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/2) το βράδυ στο Κέντρο «Αρίων» η χοροεσπερίδα που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Φθιώτιδας, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία - Παράρτημα Φθιώτιδας και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας,

Πάνω από 500 άτομα, εκπαιδευτικοί, μαθητές και φίλοι της εκπαιδευτικής κοινότητας, όχι μόνο από τη Φθιώτιδα, γέμισαν την αίθουσα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι, όπως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, που απηύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν εκ των διοργανωτών ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Φθιώτιδας της ΕΜΕ και πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηλίας Αργυρόπουλος και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου και μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας, Οδυσσέας Γκοτζαμάνης.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσε και ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας πριν αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα και την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου ήταν ομιλητής.

Παρευρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, Θάνος Τσαντήλας, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λ.Σ. Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Μπασδέκης, ο πρώην Βουλευτής που έχει διατελέσει και Διευθυντής ΔΔΕ Φθιώτιδας Αθανάσιος Μιχελής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Αποστολόπουλος, οι Δήμαρχοι, Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Μακρακώμης, Γιώργος Χαντζής, Καμένων Βούρλων , Ηλίας Κυρμανίδης, Δομοκού, Χαράλαμπος Λιόλιος και Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων, Ειρήνη Σόλια, Παναγιώτης Παρχαρίδης και Γιώργος Ζήσιμος, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Ελένη Μπενιάτα, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Γκούμας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας, Γιώργος Γιάννακας, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, Πληροφορικής, Γιώργος Ζάχος, Ηλεκτρολόγων, Χρήστος Καλιώρας, Φιλολόγων, Ελένη Παπαντωνίου, Γεωπονίας, Διατροφής & Περιβάλλοντος, Βασιλική Στοφόρου, Ειδικής Αγωγής & Εντ. Εκαίδευσης, Σοφία Τσαγανού και Μηχανολόγων Δημήτριος Νικολαΐδης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας, Μαρία Βε, το μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, Παναγιώτης Στεφανής, η Πρόεδρος των Συλλόγων Φροντιστηρίων Φθιώτιδας - Ευρυτανίας, Σοφία Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΠΕΛ, Λεωνίδας Κωστόπουλος, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Λαμίας, Παναγιώτα Κυρατζή, η Πρόεδρος του Παρατήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Μαριάνθη Ντούβα, η Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, Βασιλική Αλβέρτη, ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός», Ανδρέας Ιωακείμ, Διευθυντές και Διευθύντριες Σχολείων της Λαμίας και της Φθιώτιδας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και Μαθηματικός Κατερίνα Καλογήρου.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα, πρώτα από την Ορχήστρα της Β ́ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας και στη συνέχεια από τον Dj Γιάννη Παπαδημητρίου.

Οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση - συγκέντρωση εκπαιδευτικών, θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

xoros003

xoros004

xoros008

xoros009

xoros012

xoros016

xoros019

xoros020

xoros022

xoros026

xoros029

xoros031

xoros033

xoros034

xoros036

xoros039

xoros044

xoros045

xoros047

xoros051

xoros053

xoros056

xoros059

xoros062

xoros064

xoros070

xoros073

xoros074

xoros075

xoros077

xoros078

xoros082

xoros083

xoros084

xoros086

xoros089

xoros090

xoros091

xoros093

xoros095

xoros097

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση