Οι Gemma αύριο Παρασκευή στο "The Blind Pig"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 07:48 Οι Gemma αύριο Παρασκευή στο "The Blind Pig"
Οι Gemma παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο δεύτερο album τους "Δρόμοι" σε ένα ξεχωριστό show.
 
Ψυχεδέλεια, breakbeat ρυθμοί και χορός σε ένα από τα πιο must watch live της πόλης. Το live ανοίγουν με τον καλύτερο τρόπο οι ανερχόμενοι Dizzy Tongues!!
 
GEMMA
Οι Gemma είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα σχήματα στην ελληνική μουσική σκηνή. Το πρώτο τους LP ονομάζεται Gemma, κυκλοφόρησε το 2021 και συμπεριλαμβάνει 8 κομμάτια έχοντας λάβει φανταστικές κριτικές από τον τύπο, τα blogs και τα ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο.
 
Στην σκηνή του The Blind Pig στις 22 Μαρτίου, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Λαμία το νέο τους album "Δρόμοι", το οποίο κυκλοφορεί από τις αρχές του 2024 με την βοήθεια της Joe Records και ήδη ταράζει τα νερά της ελληνόφωνης underground σκηνής. Με διάθεση χορευτική, ατμοσφαιρική και άλλες φορές σκοτεινή και συμμετοχές όπως του Μάριου Νταβέλη (Fundracar) και της Miss Zebra, οι Gemma κινούνται σε καινούργιους δρόμους, με διάθεση για εξωστρέφεια και πειραματισμό.
 
Dizzy Tongues
Οι Dizzy Tongues, μια ανερχόμενη μπάντα από την Λαμία που εκπέμπει την ενέργεια της alternative και psychedelic rock,  αποτελούνται από τον Θανάση Κυρίτση στη φωνή και το μπάσο, τον Παναγιώτη Πατακιά στα τύμπανα, τον Θωμά Δρίβα στην κιθάρα, και τον Πάνο Καραμπογιά επίσης στην κιθάρα και τα φωνητικά. Σχηματισμένοι το 2019, έχουν ήδη αρχίσει να αφήνουν το σημάδι τους με τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους σε τοπικά φεστιβάλ.

Info:

Gemma@“The Blind Pig”
Λυκούργου 4, Λαμία
Σάββατο 22/3/24
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ
Τηλ. κρατήσων: 6942222344

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση