ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ - “ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα Μεσαία”: Η μουσικό-θεατρική παράσταση του Άκη Δαβανέλλου ξανά στη “Χώρα”!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 18:31 ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ - “ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα Μεσαία”: Η μουσικό-θεατρική παράσταση του Άκη Δαβανέλλου ξανά στη “Χώρα”!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής,

Η αποψινή συναυλία ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ… Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

 

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης, έρχονταιΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα Μεσαία”. Η μουσικο-θεατρική παράσταση του Άκη Δαβανέλλου που αγαπήθηκε από το κοινό, ξανά κοντά μας!

Μια ζωντανή, ραδιοφωνική διαδρομή στα ποιοτικά ελαφρό-λαϊκά της δεκαετίας του ’70 με κορυφαίους μουσικής της πόλης μας.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Βρισκόμαστε στις 31/12/1979… αλλαγή του χρόνου και της δεκαετίας. Στο ραδιοφωνικό ‘STUDIO-ΧΩΡΑ’ η ραδιοφωνική παραγωγός ξεκινά την εβδομαδιαία εκπομπή της με τίτλο ‘ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ … στα μεσαία’.

Η εκπομπή φιλοξενεί ζωντανά την οκταμελή ορχήστρα μας και η παραγωγός θα συνδυάσει κωμικά, τηλεοπτικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.α. γεγονότα της δεκαετίας 1970-1980 με τραγούδια που δε ξέχασε ποτέ κανείς.

Είμαστε σίγουροι πως θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα και θα τα τραγουδήσετε μαζί μας. Ελάτε να αναπολήσουμε, να γελάσουμε, να δακρύσουμε, να ταξιδέψουμε… γιατί… στην Τέχνη και στο όνειρο όλα είναι δυνατά!

Ενδεικτικά τραγούδια: Παραμυθάκι μου, Χάντρα στο κομπολόι σου, Παποράκι, Παραπονεμένα λόγια, Νύχτα στάσου, Εγνατίας 406, Στα χρόνια της υπομονής, Τι γλυκό να σ’ αγαπούν και πολλά αγαπημένα τραγούδια ακόμη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Αγραφιώτης Γρηγόρης – Μπάσο
Βορρίση Βάσια – Ηθοποιός
Δαβανέλλος Άκης – Κιθάρα
Καραγιώργος Δημήτρης – Κρουστά
Κατσίβελος Στέλιος – Μπουζούκι
Κελεπούρη Λεμονιά – Πιάνο / ακορντεόν
Κουβέλη Φαίδρα – Τραγούδι
Κουλός Ντίνος – Τραγούδι
Concept, κείμενα & επιμέλεια: Άκης Δαβανέλλος

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 8 €

Ταμείο: 10 €

Πληροφορίες, κρατήσεις: 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
“ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα Μεσαία”
Μουσικο-θεατρική παράσταση του Άκη Δαβανέλλου
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση