Λαμία: Ο καλύτερος καφές και τα μοναδικά ντόνατς "Nanou" με Delivery στο χώρο σας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 09:20 Λαμία: Ο καλύτερος καφές και τα μοναδικά ντόνατς "Nanou" με Delivery στο χώρο σας!

Ο καφές δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις γιατί είναι Hausbrandt....

Τα ντόνατς Nanou, επίσης γνωστά, γιατί είναι μοναδικά....

Η μπουγάτσα, η πίτσα, το πεϊνιρλί, το Hamburger, όλα τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκίσματα, είναι φρεσκότατα και φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι...

Θα τα βρεις όλα στο «Bake & Coffe Λούκας», στην οδό Παλαμά 5, πίσω από το Δημαρχείο Λαμίας. Και φυσικά μπορείς καθημερινά να τα έχεις στο δικό σου χώρο με Deliveryαπό τις 7:00' το πρωί,  με ένα τηλεφώνημα στο 2231103555 ή στο 6987402950 !!!

Θέλεις κι εσύ να απολαύσεις έναν ξεχωριστό καφέ, μαζί με φρέσκα αρτοπαρασκευάσματα ή με τα μοναδικά ντόνατς Nanou; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση!

Με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 2231103555 ή στο 6987402950 οτιδήποτε τραβάει η όρεξη σας έρχεται από τις 7:00' το πρωί εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας.

Μπορείτε να απολαύσετε τον υπέροχο καφέ Hausbrandt και άλλα γευστικά ροφήματα στο όμορφο και ιδιαίτερο περιβάλλον του «Bake & Coffe Λούκας», φτιαγμένο από έμπειρο προσωπικό που κατέχει την τεχνογνωσία του καλού καφέ, με αποτέλεσμα την πλούσια γεύση και το δυνατό άρωμα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα πάντα φρέσκα και χειροποίητα αρτοπαρασκευάσματα, φτιαγμένα με μεράκι και μοναδικές γεύσεις.

Θα βρείτε το υπέροχο πεϊνιρλί γόνδολα, τη μοναδική τετράγωνη πίτσα "Λούκας", το ιδιαίτερο Hamburger "Λούκας" και πολλά ακόμη αλμυρά είδη της αρεσκείας σας.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε να αναζητήσετε και τις γλυκές απολαύσεις από το «Bake & Coffe Λούκας».

Θα βρείτε τα μοναδικά ντόνατς Nanou σε μια ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα, που θα σας μείνουν αξέχαστα, ενώ μπορείτε να βρείτε και άλλα χειροποίητα γλυκίσματα.

«Bake & Coffe Λούκας»... Μοναδικές γευστικές απολαύσεις με ποιότητα και μεράκι!!!

«Bake & Coffe Λούκας»
Παλαμά 5 (πίσω από το Δημαρχείο), Λαμία
Τηλέφωνα: 2231103555 και what's up: 6987402950

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση