Λαμία: Επώνυμα υποδήματα με έκπτωση έως 70%

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 08:06 Λαμία: Επώνυμα υποδήματα με έκπτωση έως 70%

Το μεγαλύτερο bazaar υποδημάτων της χρονιάς είναι γεγονός στη Λαμία - Εμείς μεταφερόμαστε...εσείς κερδίζετε!

Τώρα μπορείς κι εσύ να πάρεις επώνυμα υποδήματα σε εκπληκτικές προσφορές. Το κατάστημα «El primo», στην οδό Ρήγα Φεραίου 34 στη Λαμία, αποχαιρετά το χειμώνα με ένα μοναδικό bazaar για εσάς.

Βρείτε τώρα μοναδικά υποδήματα για τον άντρα και τη γυναίκα, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς, με την καλύτερη ποιότητα.

Στο «El primo» θα βρείτε παγκόσμια brands και τα μεγαλύτερα ελληνικά εμπορικά σήματα έως 70%, λόγω μεταφοράς του καταστήματος σε νέα διεύθυνση στη Λαμία.

Κάντε και εσείς τις αγορές σας επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα επώνυμων υποδημάτων των εταιρειών US Polo, Boss shoes, Guy Laroche, Wrangler, Kricket, Caterpillar, Camper.

Ελάτε τώρα στο «El primo», στο καλύτερο bazaar της χρονιάς, και αποκτήστε μοναδικά υποδήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

«El primo» - Κατάστημα υποδημάτων
Ρήγα Φεραίου 34, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 22227.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση