Λαμία: Phone House - Μόλις άνοιξε το νέο hot spot με προϊόντα τεχνολογίας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 19:10 Λαμία: Phone House - Μόλις άνοιξε το νέο hot spot με προϊόντα τεχνολογίας!

Ένα νέο εμπορικό κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης, στην αρχή της οδού Βύρωνος και έχει τα πάντα για το κινητό σου και πολλά ακόμα gadgets, ανταλλακτικά και είδη τεχνολογίας ενώ παρέχει και service!

Το Phonehouse.gr έφτασε και στη Λαμία! Η μεγαλύτερη αλυσίδα αξεσουάρ κινητών τώρα κοντά σας!!!

Το PHONE HOUSE βρίσκεται Βύρωνος 4 στη Λαμία και εκεί στον άνετο χώρο του μπορείτε να επιλέξετε είδη τεχνολογίας από μια μεγάλη ποικιλία.

Βρείτε θήκες για το smartphone σας, ζελατίνες προστασίας, αξεσουάρ και gadgets, αναλώσιμα, ανταλλακτικά αλλά και είδη δώρων και διακοσμητικά και υπηρεσία service.

 

Η ομάδα του PHONE HOUSE είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και να σας βοηθήσει να καλύψετε τις ανάγκες σας

PHONE HOUSE
Βύρωνος 4, Λαμία
Τηλ. 2231051392
www.phonehouse.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση