Λαμία: Το Μικροβιολογικό Ιατρείο του Κώστα Πατσαρούχα σε νέα διεύθυνση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 08:55 Λαμία: Το Μικροβιολογικό Ιατρείο του Κώστα Πατσαρούχα σε νέα διεύθυνση

Το Μικροβιολογικό Ιατρείο λειτουργεί πλέον σε ισόγειο χώρο, στην οδό Χατζοπούλου 29, ακριβώς απέναντι από το παλιό ιατρείο, στο κέντρο της πόλης.

Με  τη συμπλήρωση 5 ετών λειτουργίας το Μικροβιολογικό Ιατρείο του Κωνσταντίνου Πατσαρούχα μεταφέρεται σε ένα νέο σύγχρονο χώρο στο ισόγειο της Χατζοπούλου 29 στη Λαμία (ακριβώς απέναντι από το παλιό ιατρείο).

«Η ανάγκη  ευκολότερης  πρόσβασης σε ειδικές ομάδες πληθυσμού όπως και στο ευρύ κοινό σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του εργαστηριακού εξοπλισμού μας,  οδήγησε στη μετεγκατάσταση  του ιατρείου στον ισόγειο χώρο της Χατζοπούλου 29 στο κέντρο  της Λαμίας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε  τις υπηρεσίες μας σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και λειτουργικό χώρο επενδύοντας συνεχώς στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους συμπολίτες μας...» δηλώνει στο LamiaReport ο κ. Πατσαρούχας.

Ο Κωνσταντίνος Πατσαρούχας είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) "Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία" της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και έχει ειδικευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία  Σοφία" με μεγάλη εμπειρία σε αιμοληψίες και εργαστηριακές εξετάσεις νεογνών, βρεφών και παίδων.

Η εκπαίδευση του ολοκληρώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλεξάνδρα και στο Νοσοκομείο  Αφροδίσιων  και Δερματικών Νοσημάτων Ανδρέας Συγγρός, ενώ εργάστηκε και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας .

Αποκλειστικά για το νομό Φθιώτιδας στο πλαίσιο  διερεύνησης υπογονιμότητας ζευγαριών το ιατρείο διαθέτει την επιστημονική αρτιότητα και τεχνογνωσία στη διενέργεια σπερμοδιαγράμματος και τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής όπως είναι η σπερματέγχυση σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους γυναικολόγους.

Στο Μικροβιολογικό Ιατρείο του Κωνσταντίνου Πατσαρούχα διενεργούνται όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις και η ποιότητα των αποτελεσμάτων διασφαλίζεται από σχήματα έλεγχου ISO 15189 , ISO 17043 ,ISO 9001:2015

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΣΙΔ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MD MSc
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 29 - ΛΑΜΙΑ
Τηλ: 22310 - 66585
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση