Γιορτές με έκπτωση -20% στο Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 07:47 Γιορτές με έκπτωση -20% στο Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»!

Το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ μας συστήνει δύο νέες συλλογές και μας τις προσφέρει με έκπτωση -20% για λίγες μέρες!

Γούρια για το 2021 (κοσμήματα και διακοσμητικά) και μια καινούρια συλλογή κοσμημάτων σε χρυσό 9 καρατίων σας περιμένουν να τα γνωρίσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.inspiral.gr σε προνομιακές τιμές!

Φέτος δεν ανταλλάσσουμε επισκέψεις με τους αγαπημένους μας, ανταλλάσσουμε όμως δώρα για να ξορκίσουμε το 2020 και να υποδεχθούμε ένα πιο ελπιδοφόρο 2021!

Άλλωστε όπως προτάσσει και το εμβληματικό μας κόσμημα για το 2021, ο ήλιος θα ανατείλει ξανά και οι ακτίνες του θα ζεστάνουν ακόμα και τις πιο μοναχικές καρδιές!

Βρείτε τα γούρια για το 2021 εδώ

Βρείτε τα χρυσά κοσμήματα Κ9 εδώ

Μην παραλείψετε να δείτε τις προσφορές μας εδώ 

Στο κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» μπορείτε να βρείτε επίσης το «Γούρι αγάπης», ένα γούρι που φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά για τον Σύλλογο «Συν στον άνθρωπο» σε τιμές από €18 έως €28.

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ

Όλα τα κοσμήματά μας διατίθενται μέσω click away. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά στο www.inspiral.gr ή τηλεφωνικά στο 2231023216.

Ευχόμαστε η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας το 2021. Καλές γιορτές!!!

Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216

FacebookΚροντηρά
Sitewww.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση