Λαμία: Τα νηστίσιμα γλυκά που θα λατρέψετε είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 09:37 Λαμία: Τα νηστίσιμα γλυκά που θα λατρέψετε είναι εδώ!

Για τους αμετανόητους γλυκατζήδες, τα ζαχαροπλαστεία «ΑΓΑΠΗΤΟΣ», την περίοδο της νηστείας δημιούργησαν εκπληκτικές γεύσεις, που αν τις δοκιμάσετε...θα κολλήσετε!!!

Τα ζαχαροπλαστεία «ΑΓΑΠΗΤΟΣ» βρίσκονται στη συμβολή των οδών Ναυπάκτου και Αμφικτυόνων (κεντρικό κατάστημα) και στην πλατεία Καραΐσκάκη στη Λαμία (κατάστημα και εργαστήριο).

Είναι γνωστά για την ποιότητα, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και φυσικά την απίστευτη γεύση στα γλυκά που φτιάχνουν εδώ και 20 χρόνια τώρα.

Ίσως αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι με την ίδια αγάπη και μεράκι έχουν δημιουργήσει και εμπνευσμένα νηστίσιμα πεντανόστιμα γλυκά

Έτσι λοιπόν για να μην σας λείψουν οι γλυκές απολαύσεις τις ημέρες της νηστείας, τα ζαχαροπλαστεία «ΑΓΑΠΗΤΟΣ» σας προτείνουν:

Εκμέκ κανταΐφι με κρέμα βανίλιας

Ζελέ φράουλας με διάφορα φρούτα

Τάρτα μαρμελάδας

Exotic με γάλα καρύδας, ζελέ φράουλας και κομμάτια από διάφορα φρούτα

Πάστα bitter με φράουλα και σοκολάτα υγείας

Πάστα φράουλα, σοκολάτα, βανίλια με γάλα αμυγδάλου

Σάμαλι νηστίσιμο


Ταρτάκια μαρμελάδας


Ταρτάκια σοκολάτας με βύσσινο

Γιαννιώτικο

Φωλιά σοκολάτας


Σαραγλί

Κανταΐφι

 

Κανταϊφάκια

Ζαχαροπλαστεία «ΑΓΑΠΗΤΟΣ» στη Λαμία

1. Ναυπάκτου και Αμφικτυόνων - 22310 20209.
2. Πλατεία Καραΐσκάκη - 22310 43673.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση