Πώς να επιλέξετε ένα σακάκι ή ένα παλτό σύμφωνα με τη σιλουέτα σας;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 15:58 Πώς να επιλέξετε ένα σακάκι ή ένα παλτό σύμφωνα με τη σιλουέτα σας;

Η επιλογή των εξωτερικών ενδυμάτων πρέπει να γίνεται εξαιρετικά προσεκτικά.

Είναι πρωταρχικής σημασίας όχι μόνο για τη συνολική μας στολή. Μεταξύ άλλων θα μας προστατέψει σε άσχημες συνθήκες έξω, ειδικά τον χειμώνα. Το σακάκι ή το παλτό μας μπορεί να έχει διαφορετικό κόψιμο και σχέδιο.

Μερικές φορές όμως δεν ταιριάζουν καλά με τη σιλουέτα του σώματός μας. Αυτό μας κάνει να φαινόμαστε πολύ διαφορετικοί από ό,τι θα θέλαμε ή θα υποθέσουμε. Γι' αυτό πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή στο τι είναι σωστό για εμάς.
Στο σημερινό άρθρο, θα παρουσιάσουμε τις μικρές λεπτομέρειες των εξωτερικών μας ενδυμάτων στις οποίες θα πρέπει να εστιάσουμε.

Τι να επιλέξουμε σε περίπτωση που το σώμα μας έχει σχήμα αχλαδιού;

Αυτή είναι ίσως η πιο κοινή σωματική διάπλαση μεταξύ των γυναικών. Τα περισσότερα από αυτά έχουν φαρδιά λεκάνη και στενούς ώμους. Εάν έχετε μια τέτοια σιλουέτα, προτείνουμε στυλ που τονίζουν τους ώμους και τη μέση σας. Παράλληλα, καλό είναι να μακρύνετε τα πόδια σας. Αυτό θα τραβήξει λιγότερη προσοχή στους μηρούς σας.

Προσοχή στην επιλογή μήκους. Αποφύγετε τα κοντύτερα μοντέλα που τελειώνουν ακριβώς πάνω από τους γοφούς. Το μήκος μέχρι το γόνατο είναι συνήθως μια εξαιρετική επιλογή.

Επιλέξτε σχέδια με ενδιαφέροντες γιακά και φαρδιά ρεβέρ. Τέτοιο είναι, για παράδειγμα, ένα μάλλινο παλτό με δερμάτινο πέτο ή γιακά σε αντίθεση ή ένα πέτο με πέτα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα παλτό με ζώνη για να τονίσετε τέλεια τη μέση σας.

Εάν οι μεγάλοι γιακά και τα πέτα δεν είναι τα πράγματά σας, δοκιμάστε παλτό με διπλό στήθος. Θα είναι ιδιαίτερα επίκαιρα τις επόμενες εβδομάδες. Μια κλασική καμπαρντίνα με επωμίδες ή ένα παλτό είναι η ιδανική επιλογή.
Στο e-shop του modivo.gr μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από τέτοια παλτό γυναικεία.

Ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο για εμάς αν έχουμε φαρδιούς ώμους και στενή λεκάνη;

Εάν οι ώμοι σας είναι ευρύτεροι από τους μηρούς σας, αυτό δίνει στον κορμό ένα ελαφρώς ανεστραμμένο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας έχει πιο ανδρική σιλουέτα, αλλά μην ανησυχείτε! Στο σωστό γυναικείο παλτό, θα δείχνεις πολύ πιο θηλυκή από ποτέ.

Η ισορροπία του άνω και του κάτω μέρους του σώματος είναι το κλειδί για αυτό το σχήμα σώματος. Αποφύγετε τα ογκώδη παλτό που κάνουν τους ώμους σας να φαίνονται πιο φαρδύς από ότι είναι. Αυτό συνιστάται εάν έχετε πιο λεπτούς μηρούς και πόδια. Αναζητήστε μακριές, καθαρές γραμμές και αποφύγετε τεράστια πέτα και γιακά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα χαλαρό, ανοιχτό παλτό που έχει άφθονο χώρο για τα χέρια και τους ώμους σας. Αυτά τα μοντέλα και πολλά άλλα μπορείτε να βρείτε στο https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha. Εδώ θα βρείτε πολλά μοντέλα, μεγέθη και χρώματα για να καλύψουν κάθε σας απαίτηση. Οι τιμές είναι τόσο λογικές και τα μοντέλα αποτελούν μέρος των συλλογών κορυφαίων παγκόσμιων εμπορικών σημάτων.

Η ποιότητα των ειδών είναι αξεπέραστη, οπότε σίγουρα δεν θα κάνετε λάθος αν παραγγείλετε το παλτό σας από εδώ.

Τι παλτό να επιλέξουμε αν η φιγούρα μας είναι σαν κλεψύδρα;

Οι γυναίκες με τέτοια σωματική διάπλαση έχουν φαρδιούς ώμους και φαρδιά λεκάνη. Από την άλλη, έχουν λεπτή μέση, κάτι που είναι τεράστιο συν. Γι' αυτό όταν επιλέγετε εξωτερικά ρούχα, καλό είναι να ποντάρετε σε ένα με ζώνη. Θα τονίσει με δεξιοτεχνία τη μέση και θα ολοκληρώσει την εμφάνισή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνδυάστε πάντα τη σωματική σας διάπλαση με τα ρούχα που επιλέγετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε σε εκείνα τα σημεία του σώματός σας που σας αρέσουν περισσότερο. Οι ελλείψεις θα είναι κρυφές, και θα νιώσετε κάτι παραπάνω από ήρεμοι.

Μη διστάσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας τώρα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση