Λαμία: Αποκλειστικά στο Corpus Beauty Services έκπτωση -30% σε κάθε επίσκεψη laser!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 16:24 Λαμία: Αποκλειστικά στο Corpus Beauty Services έκπτωση -30% σε κάθε επίσκεψη laser!

Προλάβετε τώρα την πιο έξυπνη προσφορά για αποτρίχωση laser στη Λαμία, από το Corpus Beauty Services.

Kερδίστε έκπτωση εως -30% σε κάθε συνεδρία laser που θα πραγματοποιήσετε.

Το alex3power laser αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για μόνιμη αποτρίχωση και τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για να ξεκινήσετε!

Με το Re=Nova alex3power ξεχάστε την τριχοφυΐα που σας ενοχλεί και δείτε το σώμα σας να αλλάζει πραγματικά.

Το Re=Nova alex3power αποτελεί το καλύτερο μηχάμηνα τελευταίας γενιάς, το οποίο εκμεταλλεύεται τη βαθιά διείσδυση και τα διαφορετικά βάθη που προσφέρει η ταυτόχρονη εκπομπή των 3 διαφορετικών μήκων κύματος που διαθέτει, τα 755nm του Laser Alexandrite (για τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση ενέργειας κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες τρίχες), τα 808nm (για τη μεγαλύτερη διείσδυση στο θύλακα της τρίχας και εφαρμογή όλο το χρόνο) και τα 1064nm (για τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση της ενέργειας εν τω βάθει στον θύλακα και για τους πιο σκούρους φωτότυπους).

Συνδυάζοντας τα διαφορετικά επίπεδα απορρόφησης και διείσδυσης των διαφορετικών μήκων κύματος πετυχαίνουμε μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Γιατί να επιλέξετε Laser με το Re=Nova alex3power;

  • αφορά όλους τους τύπους δέρματος
  • εφαρμογή ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα
  • με σάρωση για ταχύτητα εφαρμογής
  • με παγωμένο κρύσταλλο για ανώδυνη και ασφαλή εφαρμογή

Αlex3power Laser, η πιο ολοκληρωμένη λύση για την αποτρίχωση.

Πονάει η αποτρίχωση με Laser;

Το Laser Renova Αlex3power είναι ανώδυνο εξαιτίας του ότι χρησιμοποιεί έντονη ψύξη στην κεφαλή από ζαφείρι που έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Πρόκειται για μία αισθητική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου ή τραυματισμό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθεί μονάχα ένα μικρό ερύθημα το οποίο όμως είναι στιγμιαίο και δεν έχει περαιτέρω διάρκεια.

Επισκεφθείτε τώρα το Corpus Beauty Services και κερδίστε έκπτωση εως -30% σε κάθε συνεδρία laser που θα πραγματοποιήσετε.

Corpus Beauty Services
Στούντιο Ευεξίας
Καζούλη 6, Λαμία
Τηλ: 2231401377

Facebook: Corpus Beauty Services

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση