Λαμία: AFTERMARKET ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ: Οι λόγοι που αξίζει να τα προτιμήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 08:30 Λαμία: AFTERMARKET ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ: Οι λόγοι που αξίζει να τα προτιμήσεις!

Στη ΝΒ Τζιανέτας Ανταλλακτικά έχουν αυτό που ψάχνεις!

Επειδή οι οικονομικές συγκυρίες επιβάλλουν να ξοδεύεις με σύνεση το εισόδημά σου, η αγορά aftermarket ανταλλακτικών φανοποιίας προσφέρει τη δυνατότητα να προμηθευτείς ανταλλακτικά γρήγορα και οικονομικά, αξιόπιστα και εγγυημένα.

Στα ανταλλακτικά φανοποιίας η επιλογή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα «ακριβά» γνήσια ανταλλακτικά φανοποιίας, σε μεταχειρισμένα που τις περισσότερες φορές «προδίδουν» τις προσδοκίες μας ή τέλος στα «μαιμού» aftermarket ανταλλακτικά… ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι;

Η αγορά aftermarket ανταλλακτικών τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τόσο ώστε η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό aftermarket και ένα γνήσιο ή πρώτης τοποθέτησης ανταλλακτικό να είναι συχνά… μόνο η τιμή!

Σε περισσότερα από 16 ευρωπαϊκά και ασιατικά εργοστάσια ανταλλακτικών φανοποιίας με υπερσύγχρονες state-of-the-art εγκαταστάσεις και εργαστήρια έρευνας, κατασκευάζονται σήμερα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που ακολουθούν τα standards αυτών της πρώτης τοποθέτησης  και ίσως πολλές φορές τα ξεπερνούν με βελτιώσεις και εξελίξεις στα σημεία.

Ετσι λοιπόν σήμερα:

  • Τα aftermarket ανταλλακτικά φανοποιίας αγγίζουν την ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών
  • Το κέρδος φτάνει μέχρι και 60% σε σχέση με την αγορά των γνησίων
  • Το αυτοκίνητο παραμένει απόλυτα αξιόπιστο και διατηρεί την αξία μεταπώλησης του.
  • Οι κατασκευαστές aftermarket ανταλλακτικών φανοποιίας πραγματοποιούν αμέτρητα τεστ στα ανταλλακτικά που κατασκευάζουν περνώντας τα από πολλαπλούς ελέγχους αξιοπιστίας και ποιότητας.

Στη ΝΒ ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά με 45 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στα ανταλλακτικά φανοποιίας, σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Επισκεφθείτε μας και δεν θα χάσετε!!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σήμερα η εταιρεία «Τζιανέτας Ανταλλακτικά» γιορτάζει τα 45 χρόνια λειτουργίας και ανοδικής πορείας.

Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, διοίκηση , προσωπικό και συνεργάτες σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στηρίζοντας τη δική σας οικογένεια.

Ν.Β ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ
Ολυμπιονικών & Λ. Τσαγγάρη, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 29200, 22310 34945
www.tzianetas.gr
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για delivery στο χώρο σας καλέστε στο 22310 37900.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση