Λαμία: Αέρας ανανέωσης για το κατάστημα ΚΑΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 08:10 Λαμία: Αέρας ανανέωσης για το κατάστημα ΚΑΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επικοινωνήσουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου μας καταστήματος στο κέντρο της Λαμίας στην οδό Λεωσθένους 12.

Λανσάροντας μια εντυπωσιακή εικόνα στο κατάστημά μας σηματοδοτώντας έτσι το πέρασμα στη νέα εποχή, το νέο κατάστημα ΚΑΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ διατηρεί ατόφιες τις αξίες του με σεβασμό, φροντίδα και φιλική εξυπηρέτηση σε ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον.

Στο κατάστημά μας λειτουργούν δύο νέα τμήματα:

Στρωμάτων-Κρεβατιών:

Αναβαθμίστε τον ύπνο σας και νιώστε την ξεκούραση με ανατομικά είδη από την εταιρεία GRECO STROM που με προσήλωση και επιμονή στην ποιότητα εδώ και 57 χρόνια κατόρθωσε να βρεθεί στην κορυφή των προϊόντων ύπνου για κάθε ηλικία.

Βρεφικό Τμήμα

Χαρίστε στο μωρό σας την προσοχή και τη φροντίδα που του αξίζει. Ανακαλύψτε ξεχωριστά βρεφικά είδη με εξαιρετική ποιότητα και σχεδιασμό.

Επίσης θα βρείτε μεγάλη συλλογή κλασικών και μοντέρνων χαλιών για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει για κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Αναδείξτε το χώρο σας επιλέγοντας κουρτίνες και υφάσματα επιπλώσεων μέσα από μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Δημιουργήστε τον ιδανικό χώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας μέσα από μεγάλη ποικιλία λευκών ειδών και ειδών διακόσμησης και δώστε νέα πνοή στο σπίτι σας.

Διεύθυνση καταστήματος: Λεωσθένους 12, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310-24714
e-shop: calmhome.gr
Facebook: Calm Home by Κατσιλογιάννης Textiles
Instagram: calmhome_bykatsilogiannis

Νέο κατάστημα, νέες ιδέες!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση