Πολυκατάστημα “POLITIKOS”: Ανοιχτά την Κυριακή με Εκπτώσεις έως -60%!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 07:22 Πολυκατάστημα “POLITIKOS”: Ανοιχτά την Κυριακή με Εκπτώσεις έως -60%!

Ανοιχτά την Κυριακή 11:00 έως 16:00 με Εκπτώσεις έως -60%!!!

Σας ενημερώνουμε ότι, το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” θα παραμείνει ανοιχτό αυτή την Κυριακή, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, για να κάνετε άνετα τις αγορές σας, με Εκπτώσεις έως -60%και έως 12 Άτοκες δόσεις!

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS”αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για Δώρα και Προσωπικές αγορές αφού διαθέτει χιλιάδες προϊόντα Ένδυσης, Υπόδησης και Ειδών σπιτιού των Κορυφαίων Fashion Brands!

Ανακαλύψτε τις μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές, σε όλες τις νέες συλλογές, και κάντε τις αγορές σας, με Εκπτώσεις έως -60% και έως 12 Άτοκες δόσεις!

Όποιο κι αν είναι το δικό σας στιλ έχετε αμέτρητες επιλογές, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, για να ζήσετε υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές!

Πολυκατάστημα “POLITIKOS”.

Αυτή την Κυριακή ανοιχτά,από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα,με Εκπτώσεις έως -60%και έως 12 Άτοκες δόσεις!

…και αν τα θέλετε όλα στο σπίτι…politikos.gr

Πολυκατάστημα “POLITIKOS”

Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ. Κέντρο: 22310 38604

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση