Λαμία: Η λύση στην καθαριότητα έχει όνομα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 16:57 Λαμία: Η λύση στην καθαριότητα έχει όνομα!

Η Καθαροτεχνική Κωστορίζου ξέρει καλά όλους τους τρόπους για να είναι τα πάντα γύρω μας καθαρά σαν καινούργια!!!

Η οικογενειακή επιχείρηση Καθαροτεχνική Κωστορίζου ιδρύθηκε το 1986 από τον κ. Γεώργιο Κωστορίζο στην πόλη της Λαμίας και ήταν η πρώτη εταιρία που ασχολήθηκε με τον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού.

Σήμερα μετά από εμπειρία πολλών ετών η Καθαροτεχνική είναι μία καταρτισμένη εταιρεία που έχει κατακτήσει την κυρίαρχη θέση στο χώρο και είναι διατεθειμένη να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σε ό,τι αφορά τον τομέα καθαρισμού.

Η Καθαροτεχνική Κωστορίζου αναλαμβάνει:

  • Απομάκρυνση GRAFFITI & προστασία επιφανειών (ΑΝΤΙ-GRAFFITI)
  • Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων μετά από οικοδόμηση & ανακαίνιση
  • Ειδικοί καθαρισμοί περσίδων – φωτιστικών οροφής – πολυελαίων
  • Επί τόπου καθαρισμός στρωμάτων & σαλονιών στον χώρο σας
  • Πλύση κυλιόμενων σκαλών & διαδρόμων
  • Συντήρηση – καθαρισμός κτιρίων & χώρων
  • Ειδικοί καθαρισμοί δαπέδων παντός είδους
  • Καθαρισμοί υαλοπινάκων
  • Εξωτερικοί καθαρισμοί
  • Καθαρισμοί σκαφών

Η Καθαροτεχνική Κωστορίζου αναλαμβάνει να καθαρίσει τα πάντα, από έναν καναπέ και ένα χαλί μέχρι και χώρους στους οποίους πραγματοποιούνται μεγάλες διοργανώσεις, όπως για παράδειγμα την ΠΕΛ κατά τη διάρκεια της Lamia Expo!

Τα στελέχη αλλά και το προσωπικό της εταιρείας ύστερα από μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, βρίσκεται σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών της και να προσφέρει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα που θέτουν σα στόχο την οργάνωση, την αξιοπιστία, της συνέπεια και την υπευθυνότητα.

Η μέθοδος καθαρισμού χαλιών που έχει υιοθετήσει η Καθαροτεχνική Κωστορίζου ακολουθεί μια συστηματική και οργανωμένη γραμμή διαδικασιών. κάνοντας χρήση ασφαλή

Ο καθαρισμός γίνεται με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, με σκοπό να περιποιηθεί το χαλί σας και να του χαρίσει ομορφιά αναδεικνύοντας τα χρώματα του καθώς και την μοναδική πλούσια υφή του πέλους κάθε χαλιού.

Site: kostorizos.gr
Facebook: Καθαροτεχνική Κωστορίζος
Instagram: katharotexniki_kostorizou

Διεύθυνση

  1. Σ.Σ Λιανοκλαδίου Λαμία , Ταπητοκαθαριστήρια
    22310 32881 Ταπητοκαθαριστήρια

     
  2.  Πανουργιά 12
    22310 50300 Εμπορία ειδών καθαρισμού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση