Διαγωνισμός Instagram: Τα Vita plus Λαμίας σας κάνουν δώρο Καθαρισμό προσώπου με διαμάντι!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 16:02 Διαγωνισμός Instagram: Τα Vita plus Λαμίας σας κάνουν δώρο Καθαρισμό προσώπου με διαμάντι!

Το LamiaReport και τα Vita plus Λαμίας, φροντίζουν την υγεία και την ομορφιά του προσώπου σας και σας εύχονται Καλό μήνα, με ένα ξεχωριστό δώρο!

Η φροντίδα του εαυτού μας είναι το Α και το Ω! Και τι καλύτερο από τον καθαρισμό προσώπου, που είναι απαραίτητος κάθε χρόνο, για κάθε τύπο δέρματος.

Πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού και είναι για όλες τις ηλικίες, γυναίκες και άνδρες.

Το LamiaReport σε συνεργασία με τα Vita Plus Λαμίας σας κάνουν το πιο κατάλληλο για την εποχή δώρο!

Δύο τυχεροί/ές θα κερδίσουν από έναν Καθαρισμό Προσώπου με Διαμάντι, αξίας 80€!

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 

Τι είναι όμως ο καθαρισμός προσώπου με διαμάντι;

Θέλουμε να πετύχουμε βαθύ καθαρισμό προσώπου αλλά απεχθανόμαστε τη ζέστη, το ζούληγμα και τον πόνο; Τότε επιλέγουμε μια άλλη, εξελιγμένη μέθοδο που λατρεύουν οι celebrities!

Ο καθαρισμός με διαμάντι είναι η καλύτερη λύση γιατί δεν ερεθίζει το δέρμα όπως ο ατμός. Ο πιο σύγχρονος καθαρισμός που ξεμπλοκάρει τους πόρους, αφήνει την επιδερμίδα να «αναπνέει», χαρίζει ζωντανό τόνο, προσφέρει φωτεινότητα και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, είναι το μηχανικό “facial” με διαμάντι.

Τι είναι; Η θεραπεία προέρχεται από την Αμερική και είναι η αγαπημένη των επωνύμων.

Πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού. Η θεραπεία ενδείκνυται για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

Το αποτέλεσμα:

  • Απομακρύνονται τα επιφανειακά, νεκρά κύτταρα που δεν φεύγουν με τον απλό καθαρισμό στο σπίτι.
  • Αποκτάμε άμεσα λάμψη και ανανέωση στο δέρμα
  • Διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και μειώνονται ελαφρώς οι λεπτές ρυτίδες, οι επιφανειακές ουλές ακμής και οι δυσχρωμίες
  • Οι διεσταλμένοι πόροι γίνονται λιγότερο ορατοί, τα μαύρα στίγματα φεύγουν.

Η θεραπεία είναι για όλες τις ηλικίες γυναίκες και άνδρες. Η μέθοδος αντενδείκνυται μόνο σε άτομα που έχουν ενεργή ακμή με κύστες. Ενδείκνυται άλλη μέθοδος καθαρισμού.

Τα Vita Plus Λαμίας, μετρούν ήδη 35 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ομορφιάς παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις που αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος.

Ένας πολυχώρος ομορφιάς που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι, με μέλημα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Η εξειδικευμένη πλέον γνώση μας μετά από τριάντα πέντε χρονιά στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, η συνεχής εκπαίδευση σε σύγχρονες τεχνολογίες και θεραπείες, τα άριστα υλικά, η επιλογή των συνεργατών μας και η εκπαίδευση τους από τους καλύτερους και πάνω από όλα το πάθος μας για το τέλειο αποτέλεσμα και η αγάπη μας για τον άνθρωπο είναι ένα από τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ για την επιτυχημένη πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Επισκεφθείτε τα Vita plus Λαμίας και ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες!

Vita plus Λαμίας
Διάκου & Κρίτσα 4
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 4687
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
VitaPlus Λαμίας
Instagram: Vita Plus Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση